Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Super świetny przedmiot!! Moja córka dostała go na urodziny i jest z tego taka szczęśliwa. Ma dobry dźwięk, wygląda idealnie, może być używany z CD, klawiszem USB, telefonem. Idealna rzecz szybka wysyłkapng polecam sprzedawcę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Very nice, good design and build .. Really helps to save space and clutter in a small room. Flexible installation and easy operation. Sound via speakers is clean, decent quality for the price of the product. My 15 year old daughter is happy 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Ten głośnik jest całkiem przyzwoity. Bluetooth działa świetnie, ale używam głównie do płyt CD. Podoba mi się, że istnieje opcja mieć go na stojaku lub przymocowanej do ściany lub innej pionowej powierzchni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jest świetny i już w grze!!! Dziękuję bardzo 💜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z usługi i dostawy. Ja, RPA, otrzymałem produkt w około 2 i pół tygodnia. Nic nie zostało złamane, było bezpiecznie zapakowane, podręcznik był łatwy do odczytania i został napisany w wielu językach, w tym w języku angielskim. Dostałem też darmowy adapter, który był świetny. Moje płyty grają cudownie, a głośnik odtwarzacza CD jest głośny. Mogę również połączyć się z odtwarzaczem CD za pomocą Bluetooth, aux, a nawet słuchać radia. Polecam go ludziom, ponieważ jest świetny, łatwy w użyciu i nie zajmuje dużo miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mana
    SE
    21/12/2020

    Wygląda w porządku, wartość cenowa, ale nie może wysłać dźwięku do bluetooth, tylko może otrzymać bluetooth.... Chciałbym wysłać bluetooth, aby nie otrzymać go

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jestem zadowolony! Produkt działa świetnie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    excellent product. value for money. I would recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    To przyszło za szybko. Produkt jest kompletny, a jakość dźwięku była lepsza niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Kochał gracza! Przybyli w ciągu około 1 miesiąca i 10 dni. Jakość dźwięku jest świetna i nadal ma różne małe światła w zależności od tego, czy włączysz go na FM, CD, USB. Problem w tym, że przycisk włączania/wyłączania sterowania był wadliwy (zatopiony), ale pozostałe przyciski działają doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 238
    • Ft6 221
    • Ft7 531
    • Ft21 941
    • Ft16 644
    • Ft8 697
    • Ft6 876
    • Ft23 831
    • Ft12 481
    • Ft9 454
    • Ft13 617
    • Ft87 018
    • Ft10 211
    • Ft18 914
    • Ft42 372
    • Ft38 209
    • Ft7 564
    • Ft9 038