Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    The package arrived with minimal damage. The product is free of damage. Looks good. Useful tool in the household. Stable reliable design. Good value for money. I hope I can use it for a long time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Widziałem recenzję w Belozerov, spryskiwacz, taki jak w recenzji i na zdjęciu. Naładowano 75%. Jest potężny, ciężki. Zobaczmy, jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Działa bardzo dobrze zarówno w przypadku natryskiwania, jak i rzucania bardziej skoncentrowanej wody. Jest również wyposażony w gumowe pierścienie do wymiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Nowy, dobry produkt i do wypróbowania, ma dobrą jakość, polecam!... Dobry produkt, dobra jakość, dobra cena, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    To była długa dostawa, pudełko jest bardzo posiniaczone, ale sam spryskiwacz jest cały, działa, to fajna rzecz, polecam, jeśli nie będzie ci żal pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo dobry produkt, niezły tryskacz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Niewiarygodnie przyszedł w ciągu tygodnia. Dzięki. Dobrej jakości produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    29/12/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Złe opakowanie, dostawa pomarszczona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobry Wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 738
    • Ft5 054
    • Ft15 801
    • Ft28 842
    • Ft2 209
    • Ft5 370
    • Ft4 748
    • Ft3 158
    • Ft14 603
    • Ft8 215
    • Ft14 537
    • Ft3 158
    • Ft7 899
    • Ft30 530
    • Ft10 175
    • Ft14 600
    • Ft10 582
    • Ft24 092