Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Ładne nakrętki mają matowe wykończenie, które jest naprawdę miłe. Wygląda świetnie na moim GK6XS. Pomimo braku ochrony pakietu wszystkie moje klucze zostały nietknięte. Szkoda, że guzek na klawiszu f i j były tam, aby łatwiej znaleźć homerow, zamiast tego klawisz f i j są po prostu bardziej zakrzywione, aby zastąpić wybój. To pewnie będzie krzywa uczenia się, której nauka nie zajmie długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Really happy with these keycaps. They arrived really early - about 11 days from order! they fit well with no sanding needed or anything. Nicely printed letters.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Klawiatura daje poczucie premium podczas użytkowania. O wiele lepsze od domyślnych klawiszy pod względem odczuwania i użytkowania. Ładunek był bardzo szybki. Przybyła za 11 dni. Minimalny projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Coooooooooool. It was even better than I expected. So Cute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Wysoka jakość klawiszy, dokładnie tak jak na zdjęciu. Przybył na czas. Wygląda pięknie na mojej Annepro 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Dobra jakość klawiszy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Świetna jakość zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Świetna jakość, wyglądają bardzo ładnie i są idealne zarówno do pisania i gry. Tylko uważaj, bo kolory na obrazkach są trochę jaśniejsze niż na klawiszach. Kolory są nadal bardzo ładne, jeśli szukasz czegoś bardziej eleganckiego i cichego. Nie ma problemu z transportem, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Naprawdę dobry, nie wiem czy jest oryginalny czy nie ale jest dobry, wszystko co mnie obchodzi to kolor, więc jeśli czapki są wystarczająco dobre w dotyku, to wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kupiłam je dla mojej Anne Pro 2, i są świetne! Nasadki mają matowe wykończenie, a klawisze „F" i „J" mają niewielki rowek dla tych, którzy używają ich do trzymania ręki. Zauważam, że pomarańczowe klawisze krwawią niewielką ilością światła, jeśli klawiatura ma podświetlenie LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 633
    • Ft13 206
    • Ft6 601
    • Ft40 882
    • Ft16 036
    • Ft28 302
    • Ft24 528
    • Ft20 439
    • Ft5 343
    • Ft22 641
    • Ft17 294
    • Ft16 665
    • Ft18 867
    • Ft15 407
    • Ft18 238
    • Ft22 012
    • Ft24 528
    • Ft28 302