Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Wszystko jak w opisie. Urządzenie jest trochę duże, ale paski są trochę małe (noszę je poza ubraniem). Działa dobrze. Wibruje zawsze, gdy górny kąt tylny przekracza zaprogramowany próg. Ale podstawową wadą wszystkich tego typu urządzeń jest to, że kiedy robisz sth, wymaga od ciebie pochylania się do przodu, wibruje. W sumie to dobry produkt, który pomoże poprawić postawę w długim okresie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wow, to naprawdę interesujące Tak bardzo mi się podoba, że jest tak życzliwa, że sama praca i zaniepokoi mnie, jeśli zapomnę o plecach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Doskonały, przybył we wskazanym czasie, teraz do użycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka dostawa, dobra jakość. Ale wibracje są trochę za słabe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przydatny produkt. Zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Jeśli masz ogólne zaburzenia postawy, jeśli uważasz, że jesteś zbyt pochylony nad klawiaturą, zalecam, abyś wkrótce był świadomy swojej postawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Pomysł jest dobry. Jednak prawdziwym wyzwaniem jest pozostać hetero. Wypróbuj to. Można sobie wyobrazić, że dzieci mogą go wdrożyć bardzo łatwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Działa dobrze, ale trochę za mała. Przedłużyłem pasek aż do końca i ledwo się do niego zmieściłem. Nie jestem dużym facetem. Mam tylko około 165 cm wzrostu i ważę 66 kg. Wyobraź sobie większą osobę, która ją dostanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Nie jestem dużą osobą, ale paski są za krótkie - jak dla dziecka, nawet na maksymalnej długości czują się zbyt ciasne. Funkcje i jakość są dobre. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry korektor postawy, wibruje, gdy postawa nie jest poprawna ostrzeżenia do poprawnego, dobrej jakości materiału, bateria trwa dość, elegancki design.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,934
    • Ft3,328
    • Ft4,843
    • Ft3,934
    • Ft3,328
    • Ft2,420
    • Ft12,111
    • Ft2,420
    • Ft4,843
    • Ft7,266