Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Uwielbiam produkt, używam go od miesięcy i świetnie sobie radzę bateria się nie zużywa, zawsze jest gotowa do ważenia, Zawiera 1 miernik taśmy pomiarowej i kabel ładowania USB. Z mojego doświadczenia dałem tylko jeden ładunek do 100, jest w użyciu od ponad 4 miesięcy i w ogóle się nie wyłącza . Dobra jakość, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Doskonały kompletny ze wszystkimi inteligentnymi funkcjami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Wygląda dobrze pobrany aplikacja okok International wypróbuje później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt jest zepsuta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Inteligentna skala wypełniona wszystkimi parametrami z aplikacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Mały, ale mądry. Waga przybyła tylko z małą chińską instrukcją. Pierwotnie miałem nadzieję, że dwa przyciski na spodie pozwolą na zamianę na funty, ale bez powodzenia. Widząc mały kwadratowy kod skanowałem na telefonie i w końcu miałem angielskie instrukcje i zaskakujące skalę znaną (lub twierdził) wagę moich kości i tłuszczu procentowego (prawdopodobnie poprawne). To chyba dobra wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Rozkaz przyszedł na czas... Ale, instrukcje tylko po chińsku! Czytaj jak chcesz... Obniża to wycenę pozycji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Skala robi to, co powinna, a połączenie z telefonem komórkowym / aplikacją zostało uruchomione szybko. Niestety trudno było znaleźć odpowiednią aplikację, ponieważ podręcznik jest tylko chiński i nie ma kodu QR na urządzeniu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Skala ma bardzo ładną prezentację, jest bardzo lekka, tylko podręcznik, który się z nią wiąże jest w języku chińskim, chociaż jest to łatwe do rozwiązania przy użyciu kodu Q, było pewne opóźnienie w dostawie z powodu braku zapasów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 807
    • Ft23 129
    • Ft41 635
    • Ft37 669
    • Ft23 129
    • Ft7 267
    • Ft24 120
    • Ft13 215
    • Ft36 348
    • Ft14 537
    • Ft8 258
    • Ft42 957
    • Ft38 330
    • Ft13 215
    • Ft33 043
    • Ft68 022
    • Ft15 198
    • Ft9 911