Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Zamówienie złożone w dniu 29 grudnia, dotarł do Mediolan IT 23 stycznia. Paczka nie jest dobrze chroniona i pudełko zbyt lekkie na dostawę poczty (patrz zdjęcia) przybyło z Małe szkody (odszkodowania produktu ryzyka). Na szczęście mój wydaje się działać, trudno zrozumieć, który tryb działa. Nie rozumiem, który to język głosu. Łatwiej byłoby zamiast głosu, mieć wyświetlacz wskazujący, który typ trybu działa. Dobrze mieć zdalne sterowanie (w tym akumulator). Za to daję 4 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    - Na masð krkure Ok /V balení aj diaghankové ovládanie - Som celkomarejný aj keû som čakal v ššiu intenzite mas ðe - Za cenę masażu szyi Ok Również w pakiecie - Jestem całkiem zadowolony, mimo że oczekiwałem masażu większego intensywności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Szybka dostawa! Te dwa pudełka były ze sobą bardzo mocne i usuwalne tylko za pomocą taśmy powierzchniowej! Dlaczego pytanie1130261455528275879_1607970317271? Fabryka jest uszkodzona. Te rzeczy byłyby prezentami na Święta. :-((((

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zamówienie złożone 11 listopada, zamówienie przyszło 30 listopada, tylko w 19 dni i nie było święto w środku drogi. Pudełko przyjechało w dobrym stanie i masażer bez żadnego awarii. Tu jest napisane, urządzenie, kabel do ładowania i pilot, który okazuje się być bardzo przydatny. Masaż jest silny, na poziomie 12 jest już silny i sięga do poziomu 18, ale nigdy nie będzie jak ludzka ręka, ale spełnia to, co proponuje. Funkcja „ciepła" jest bardzo silna. Jedyną złą rzeczą jest głos ostrzegający do jakiej funkcji się udał, jeśli można to wyłączyć byłoby piękne. Warto, polecam. Mam nadzieję, że to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Dobrze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Używam go codziennie, działa świetnie i oceniam wszystko z pięć gwiazdek, polecam to urządzenie, dziękuję sprzedającemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sbgVIP1
    BG
    31/12/2020

    Bardzo szybka dostawa, dobre opakowanie, świetna jakość produktu, polecany dla każdego, codzienne używanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Szybka dostawa. Trochę trudno zrozumieć, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Jest to praca dobra, ale propozycja mogłaby być łatwiejsza. Przemowa niezrozumiała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobrze używane produkty, nie wiem jak trudne to jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 211
    • Ft30 533
    • Ft38 625
    • Ft91 302
    • Ft15 265
    • Ft39 693
    • Ft72 061
    • Ft21 067
    • Ft38 472
    • Ft4 544