Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    BG Bee to platforma marketingowa stworzona przez Banggood, która pozwala swoim użytkownikom zarabiać pieniądze na różne sposoby. Duży wybór produktów, technologia i wsparcie Banggood dają użytkownikom BG Bee kompleksowe i funkcjonalne narzędzie do generowania przychodów bez opuszczania kanapy. Kod zaproszenia : b9hxei [Odnośnik]: https://m.banggood.com/index.php?com=bee&t=registerPage&cd_pwa=1&zmkm=1&bgbeeid=b9hxei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Bardzo dobry produkt do treningu, szybka dostawa, a produkt pasuje do opisu sprzedaży z bardzo dobrym opakowaniem w pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Kupiłem go dla mojej żony, a ona mówi, że jest idealny. Łatwy w użyciu, doskonały do kształtowania mięśni, tłuszczu i masowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    I will use it to massage some parts of the body, i already use it on my forearm and i really felt that muscle action and feel my arm relaxed after the program ended The power modules use AAA batteries, so take that into consideration, I would recomend rechargeable batteries

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Wszystko jest na górze, części są całkiem czyste, gdy instrukcje są przelatują tylko zgodnie z mottem co powinno się stać 😂 Zalecany 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2020

    Zapewnia bardzo intensywny trening. Ustaw tryb 4 kliknij do 6 dla maksymalnej intensywności, 10min. jest wskazane Dla tych, którzy kupują w okolicy brzucha, to jest to, co może cię najbardziej zepsuć z powodu wibracji. To 4 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Está muy bueno satisfechos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    everything looks great.... so I’m excited to tryout!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2019

    I did not believe it would work, but it really works and it works very well. My wife also uses and is also surprised that it works so well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    produto chegou antes do prazo , tudo embalado e certinho... não paguei nenhuma taxa extra... usando e amando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.59
    • US$21.85
    • US$6.92
    • US$12.69
    • US$15.99
    • US$320.00
    • US$30.99
    • US$32.33
    • US$65.82
    • US$39.65
    • US$84.99
    • US$199.99
    • US$64.99
    • US$30.99
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$10.35
    • US$23.99