Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    καλό προϊον με αυξομείωση της έντασης παλμών. Για κάποιον με πρόβλημα μπορεί να φέρει αποτελέσματα ανακούφισης. Εχει άρκετα προγράμματα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Το μονο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Απ την αρχική φόρτιση τομεχω ζρησιμοποιήσει δυο φορες των 15 λεπτων

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Dziękuję za cudownego masażera. Ręce przestały wyciszać po monotonnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    just nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    The massage works well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Jak na razie dobrze. Naładowałem i założyłem. Działa, ale nie wiem, jak działają wszystkie przyciski. Instrukcje nie są świetne, ale na pewno poczujesz pulsowanie mięśni szyi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    W porządku, szkoda, że instrukcje są tylko po chińsku. I nie wybrano trybu głosu, trzeba liczyć przyciski. Poza tym, działa dobrze, jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Jeśli nie przyciśniesz łopatek do skóry, poczujesz jakby cię szczypał. Gdy nauczyłem się, jak przymocować łopatki do szyi z pełnym kontaktem, to zadziałało świetnie. To jedyna skarga na ten produkt. Ogólnie dam mu 8 ze względu na problem z wiosłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Po raz drugi zamawiam ten sam produkt. Jego praca jest doskonała i skuteczna i bardzo cenowa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Szybka wysyłka. Produkt wypróbowany. Działa doskonale i cena w prawo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 479
    • Ft47 739
    • Ft9 555
    • Ft8 084
    • Ft31 825
    • Ft8 272
    • Ft12 728
    • Ft13 683
    • Ft3 498
    • Ft14 001
    • Ft9 545
    • Ft5 965
    • Ft16 907
    • Ft26 465
    • Ft5 143
    • Ft25 730
    • Ft19 113
    • Ft6 245