Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Otrzymałem go dzisiaj, transport był bardzo szybki, otrzymałem go przed terminem i śledził wszystkie logistyki na stronie internetowej Bangood i poczty w Brazylii. Wszystko poszło dobrze, 3 baterie, teczka, instrukcja obsługi, ładowarka, bardzo dobrze zapakowane i w zależności od zakupu, podręczniki w języku angielskim, jeszcze nie przetestowałem latania, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Baterie się nie naładowały i śmigła się rozeszły, musisz mi pomóc. Kupiłem urządzenie do pracy. To były jedyne pieniądze, jakie miałem do zainwestowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Wygląda świetnie, czuje się świetnie, ale nie mogę znaleźć RX Drone dla mojego Oppo Android telefonu tylko Apple iphone. Każda pomoc będzie mile widziana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Znakomita korzyść kosztowa. Jeszcze nie latałem, wszystko czytam i ładuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Witam, jedna z baterii miała problem, nie ładuje się tylko dostaje czerwone światło

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Przybył szybko D+, a produkt był bardzo dobrze zapakowany... do testowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dziękujemy za szybkość i jakość usług! Sprzęt na test!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Nie przyszło tak, jak powinno, współtworzyłem drona z czujnikiem przeszkód, ponieważ jestem zielony brzuch z dronem i przyszedł bez czujnika przeszkód, byłem zły z Bogiem bang

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Produkt otrzymany w wyniku niezgodności z zakupem. Zakupiony detektor przeszkód nie pojawił się w pakiecie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$156.44
    • US$154.99
    • US$209.99
    • US$146.67
    • US$240.99
    • US$145.99
    • US$309.00
    • US$195.18
    • US$189.00
    • US$52.99
    • US$113.18
    • US$239.00
    • US$64.99
    • US$149.99
    • US$165.15
    • US$299.99
    • US$465.99
    • US$171.95