Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Kupiłem zły kolor, chciałem Rbg, ten biały ze srebrem wygląda jak klawiatura dziewczyny, mysz jest górna, materiały są odporne, można kupić bez obaw. Przybyła przed planowaną łąką. Pióro i smartfony są śmieszne, nie pracownicy, tylko estetyka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Przedmiot był dobrze zapakowany, otrzymany wcześniej niż oczekiwano, bardzo dobrej jakości. Klawiatura ma jednak trochę wagi i nie bardzo podoba mi się długopis i uchwyt na telefon wbudowany w klawiaturę. Ale tak się cieszę, że kupiłem 😊 solidne 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    1) Idealne piękne narodziny 2) Jest bardzo wygodne i działa doskonale 3) Nie ma wad nie widziałem 4) Przybył do Izraela bardzo szybko Dziękuję bardzo jestem bardzo zadowolony z pu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Właśnie zainstalowałem i znalazłem mysz wolno, nie wiem czy ma jakąś konfigurację, czy ładunek jest słaby.... Produkt jest metalowy, piękny, przybył bardzo szybko niecały miesiąc, bardzo dobrze zapakowany....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wszystko jest OK. Szybka dostawa, ⚡⚡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    To jest po prostu idealne, klawisze są miękkie, światła rgb działają doskonałe, świetne aluminium wykończenie, ogólnie całkiem dobre połączenie klawiatury mysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Jestem całkowicie zadowolony z myszki i klawiatury! Zalecane! Tylko upewnij się, aby klawiatura była ładowana raz w tygodniu! Ponieważ stale używa mocy, a RGB jest trwały i stały oddech, więc nie można zmieniać kolorów i tak dalej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt jest bardzo dobry, ale ctrl nie schodzi całkowicie i trzeba mocniej naciskać, aby działał, po pół roku użytkowania nie wiem, ponieważ mysz przestaje działać bezprzewodowo i działa tylko z kablem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Doskonały produkt....i jestem bardzo szczęśliwy, że ta klawiatura i myszka jest kompatybilna z androidem...!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Świetny produkt, działa zgodnie z oczekiwaniami. Mam dodatkową podkładkę do gier - to była niespodzianka. Zasługuje na więcej niż 5 gwiazdek w ocenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 294
    • Ft16 665
    • Ft18 867
    • Ft15 407
    • Ft18 238
    • Ft22 012
    • Ft24 528
    • Ft20 125
    • Ft27 673
    • Ft125 797