Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2022

    To radio ma duży potencjał. Pochodzę z Frsky QX7 i mogę powiedzieć, że było to ulepszenie. Szczególnie podoba mi się to gimbal. Nie można powiedzieć tego samego o innych przyciskach, ponieważ są trochę tanie. Mam ten z wewnętrznym modułem ELRS i użyłem go z Happymodel EP1. Pochodzi z firmwarem EDGE Tx. Musisz zaktualizować moduł do najnowszego i umieścić najnowsze pliki lua na karcie SD. Karta SD jest w komplecie z radiem. Sprawa nie jest bardzo chroniona, ale to miły dodatek. Za tę cenę uważam, że to radio jest najlepsze, co możesz dostać. Muszę wspomnieć, że część montażowa do modułów zewnętrznych nie wyszła z pakietu. Skontaktowałem się z Banggood i byli bardzo pomocni. Wysłali to jak najszybciej.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    To moja wersja T-pro ELRS. Bardzo kompaktowy, mały i ze zintegrowanym ExpressLRS do 1000W (mierzyłem ponad 600W) Jestem bardzo zadowolony z tego zdalnego sterownika. I zainstalowałem biały przewód między prawym przełącznikiem i przyciskiem uruchamiania na tablicy ELRS, aby używać go do aktualizacji oprogramowania firmware. działa dobrze.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Dostawa do stolicy Rosji - 11 dni, co jest bardzo dobre. Jeden trzypozycyjny przełącznik nie widzi pozycji środkowej, działa tylko w skrajnej, to jest bardzo złe. Dodatkowo do dolnej pozycji idzie prawie bez kliknięcia, najwyraźniej przełącznik usterki, trzeba wymienić :( Ogólnie rzecz biorąc, urządzenie raczej lubi. Uszczypnięcie jest niewygodne, ale można dostosować. Kompaktowy, w przypadku mniejszych niż th16s bez pudełka. To jest łatwe do trzymania. Firmware nadajnika jest na ogół świeży, żywopłot jest również świeży, część oprogramowania jest ok. Po th16s wygląda jak zwykła zabawka, ale jej zadanie wykonuje, i to jest najważniejsze. Warte pieniędzy, ale może nie więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Dobrze działa z pudełkiem. Hala Gimball powinna być lepsza o swojej stronie elektronicznej. Ale ich sprężynowe napięcie wydaje się gładkie. Dodano skrypt lua zaczerpnięty z T-lite. Używany bez wiązania i połączony z Aion RX przez Jumper. Przekonwertował 6 przycisków w 6 pozycjach i tryb przedramienia między chwilowym przyciskiem i przełącznikiem pos. Dodano timer i reset w specjalnej funkcji Page. Poprawiono naklejki i dodaliśmy trochę taśmy. W tej cenie nie ma nic lepszego od innych... Zobaczymy, jak dobre jest to radio po średnim / długim okresie testu. Najlepsza obsługa klienta przed postem. Dobra robota, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Jeździłem na żółwiach, to znaczy, umarły na granicy i musiał czekać na wyklucie nowych - dostał się na „ten" nowy rok, do jego... Pakowane po prostu w paczkę, pudełko nie jest idealne, ale również nie wgnieciony, wszystko w środku jest w porządku. Uczę się, że jestem w połowie drogi. Trochę podkręciłem uchwyt na gaz, wnętrze w studio. No dalej, dziękuję, ale...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    I just received not test it yet I order B option with controller module and receiver but the. receiver is missing from box so I can’t test and fly my drone with this controller Iam very disappointed

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    все отлично. пришел комплект с aion модулем как и просил. из замечаний: грани пластика острые. стики отличаются от t-lite. эргономика нравится. буду тестировать апку. пока все нравится. кнопки класные

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Sehr gute Funke bin voll zufrieden. Genau sowas (Game Controller Form) habe ich gesucht. Macht direkt das erls Update via companion dann könnt ihr auch drahtlos am Sim zocken... macht was sie soll auch der im Set angebotene Empfänger keine Abbrüche oder sonst was .Das Paket kam schnell und ohne Probleme an, danke.kaufen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Mam dystans w idealnym stanie. Po FS i6X, to spory krok naprzód. Nadal muszę nauczyć się korzystać z OpenTX, do tej pory udało mi się go sparować z 4 drony. Na początku ramię nie działało, co rozwiązało kalibracja joysticka. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne, ale nie próbowałem systemu ELRS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Banggood you made me Good to my Bang Bucks. This product will be sold out at this moment. I highly recommend this TPro compared to Zorro which has smaller battery bay. TPro has 18650 type of battery. Jumper TPro you made me jump very excited to use this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$471.49
    • US$87.39
    • US$45.03
    • US$99.99
    • US$112.30
    • US$19.62
    • US$31.49
    • US$279.99
    • US$19.62
    • US$329.99
    • US$99.32
    • US$13.85
    • US$28.86
    • US$66.98
    • US$21.93
    • US$17.24
    • US$134.99
    • US$289.00