Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(235)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(235)
    • 5 Star(220)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-14 21:48:59

    Small and easy to hold.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 03:04:00

    All function works, but there is no "Carry case included", and the screen has many scratched on it.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-07 16:59:55

    無事に届きました‼ ただ、ドローン本体がまだ届かないので シュミレーターに使用しています。 USBケーブルも同梱されていて PCに問題なく接続できるのも この製品の大きなポイントだと思います。 あと、ディスプレイのアイコンなど カスタマイズも出来て楽しい。 とても満足しています。 ひとつだけ気になったのはその小ささ。 飛行機用の送信器を見慣れている方は

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-29 21:55:55

    I love this thing. It is something else compaired with the cheapo transmitters they give you with RTF quads. I can use this with everything I have so far including the simulator I have. The carbon fiber look make is look amazing. You will not regret buying this radio.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-17 10:09:17

    Excellent radio. Works like a charm and has so many features. Nice compact size and has all the switches you could ask for. 5 star radio from Jumper. Highly recommended.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-28 10:17:11

    無事に到着し、起動テストも無事終了しました。 コンパクトでカーボンボディー! 最高です。 技適マークもバッチリです。

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-13 23:27:48

    parfait fonctionne très bien

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-16 04:14:39

    EN LA DESCRIPCIÓN DEL PRODUCTO VENÍA CON UNA FUNDA PROTECTORA QUE NO HA LLEGADO ADEMAS DE VENIR LA CAJA APLASTADA Y SIN NINGÚN TIPO DE EMBALAJE PROTECTOR, ESPERO QUE FUNCIONE ALMENOS, SERIA UN DETALLE QUE ME ENVIARAN ALMENOS LA FUNDA DE TRANSPORTE AUNQUE LLEGUE MÁS TARDE. (ENCIMA PAGO EN ADUANA)TODA LA FIESTA COMPLETA :)

    Komentarze (3)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>