Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Nieprzyzwoicie długa dostawa, przygotowana do wysyłki przez około miesiąc, a następnie w drodze przez ponad 70 dni. Obrzydliwa paczka, tylko w plastikowej kopercie. Skrzynka była uszkodzona. Jeszcze nie wiem, co się dzieje z maszyną, maszyna jest w drodze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo pięknie, natychmiast zmieniłem antenę 868Mhz i zarezerwowałem moduł 2,4Ghz Ghost RC. Chciałbym mieć takie radio nawet 10 lat temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Wysłali go bez anteny, wysłałem ich z aplikacją problem i wysłali e-mail z prośbą o testy graficzne i wysłałem ich, nie odpowiedziały ponownie i nie mogę nawet włączyć stacji z powodu ryzyka, że będzie zepsute bez anteny, Teraz są dwie przesyłki z problemami, które Bangood nie słuchał ani nie zwrócił pieniędzy. Nie rób tu zakupów. Oni niczego nie rozwiązują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Dobrze, szybko w prawo. RC jest super, tylko głośnik jest nieszczęśliwy. Naprawdę dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Спасибо! пришло быстро, для первой аппы пойдет!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Cześć, wysłałaś, ale nie włożyłaś anteny??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Przybył w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    był dobrze spakowany, bardzo szybka dostawa, dobrze działa, wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Ta informacja jest o Radiomasterze TX16S. Cena, jakość i przyszłość najlepsze w tej cenie. Wersja z TBS Micro najlepszy wybór

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Kontrola radiowa OpenTX kompletna, multiprotokol, działa bardzo dobrze, małe wsparcie na oficjalnej stronie Skoczka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 994
    • Ft52 439
    • Ft5 896
    • Ft5 896
    • Ft20 974
    • Ft7 863
    • Ft5 896
    • Ft5 896
    • Ft14 091
    • Ft9 459