Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(688)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(688)
    • 5 Star(643)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Fantastyczne apa, trochę wysiłku i krzyże działają doskonale, jeśli krosy nie potrzebują wcale lepszego apa zwłaszcza na komfort kontroli, t12 w wygodzie kontroli drona jest gówno w porównaniu z t light, IMHO. T12 wyprzedany natychmiast, bez wahania, po kilku lotach Tlight.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Doskonałe radio i przyjechał do Belgii bardzo szybko (15 dni od porządku do mojego domu!). Ostatnio dołączyłam do hobby z Emaxem Tinyhawk 2 BetaFPV LiteRadio 2 i. LiteRadio 2 nie trwało długo (w rzeczywistości był wadliwy od dnia 1 dla osi przepustnicy (trzęsienie)). Musiałem kupić nowe radio. Wybrałem Skoczka T-Lite i bezpośrednio zauważyłem ogromną różnicę w sposobie obsługi drona dokładnie i płynnie! Kije oferują doskonałą rozdzielczość, dzięki czemu quad reaguje i precyzyjne. Chciałbym tylko, żeby radio było wbudowane w zabezpieczeniach odwrotnej biegunowości baterii, jeśli teraz, ale baterię Li-Ion 18650 w wstecznym i zasilasz radio, usmażysz je. Więc uważaj, zwłaszcza z tymi bateriami. Ja osobiście używam wygrzebanego 1850 z martwego laptopa, działa dobrze. W porównaniu z LiteRadio2 radio jest mniej proste w konfiguracji, ale dzięki tak świetnemu filmowi instruktażowemu, nie będziesz miał problemów z przejściem przez proces: Konfiguracja radiowa do połączenia z dronem FrSky D8: https://youtu.be/wFbjKCvLz1M Musisz zmienić swój przełącznik, aby dopasować AUX # w BetaFlight https://youtu.be/wzcilKe_1NE?t=123 Posiadanie pełnego OpenTX z ekranem umożliwi głębsze wgłębienie się w szczegóły, jak będzie postęp w hobby. Więc jako pierwsze radio umożliwiające dobrą kontrolę, ten Skoczek T-Lite nie jest mózgiem, śmiało. Dziękuję, Skoczku, dziękuję Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Czytałem mieszane opinie w tym radiu. Mogę powiedzieć, że za cenę, przynosisz do domu wieloprotokołowe radio (JP4IN1), które z pewnością nie może być porównywane z dużo droższymi radiami, ale za to, co kosztuje, jest bardzo dobre. Doskonałe do użycia na przykład z TinyWhoop. Jest mały i wygodny do noszenia, a dla tych, którzy używają radia z kciukami, jest idealny! Czytałem sprzeczne opinie w tym radiu. Mogę powiedzieć, że za cenę, można zabrać do domu wieloprotokolowe radio(JP4IN1), które z pewnością nie może pojawić się z dużo droższymi radiami, ale za to, co kosztuje, jest bardzo dobre. Świetny w użyciu z Tiny Whoops, na przykład. Jest mały i wygodny do przenoszenia, a dla tych, którzy używają radia kciukiem, jest idealny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Słabe śledzenie pozycji Strona wysyłkowa nieaktualna w czasie rzeczywistym Przedmiot nie został wysłany w ciągu 24 godzin Pobyt w oczekiwaniu na odbiór przez kilka dni Odpowiedź z obsługi klienta zawsze czekaj przez 24–48 godzin Sam element jest w idealnym stanie pracy Pudełko było zgniecione w jednym rogu, ale zawartość nie została uszkodzona Otrzymany element jest zgodny z reklamą

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    W hobby jest dużo bólu głowy. Pełny rozmiar Tx zajmuje miejsce. Plansze FC z lub bez betalotu stosują określone protokoły, a niektóre protokoły nie są w ogóle obsługiwane przez żadnego FC. Ale T-lite jest idealnym „wieloprotokolowym przejść do" Tx. W porównaniu do X-lite, T-lite wydaje się X-Heavy. Mój był z RED Gimbals. Posiada ładny ( ergonomiczny ) design, dotyk dotyk i świetne funkcje ( Wieloprotokól, OpenTx, Hall Gimbals, Zewnętrzny ). Dla producentów. Oznacza to, że dla niektórych baterii jest to 3,0V dla innych 2,5V. To samo dla wzmacniaczy. Biorąc pod uwagę specyfikację baterii i napięcie, 3.2V jako domyślne odcięcie jest bezpieczne). Zewnętrzna komora modułu sprawia, że jest on jakby modernizowany ( Nie wahaj się użyć zewnętrznego źródła zasilania dla modułu zewnętrznego ). OpenTx jest świetny. Ale zmieniłem słynne „Witaj w OpenTx" na „Podniecasz mnie" z Amber. Testowałem T-Lite i łączy się z DSSS, DSAM, X800, X600! E010 R5 jest obsługiwany, ale nie udało mi się do tej pory związać. Ktoś chce E010 R5? Jako styl GAMEPADTx masz wystarczająco dużo miejsca pomiędzy przełącznikami. Jako szczypca będę musiał przyzwyczaić się do T-lite (do podtrzymania ). Do czasu, etykiety prawdopodobnie znikną. Po kilku godzinach nie będzie cię to obchodzić. Nie ma ochrony polaryzacyjnej. Akumulator zostanie na miejscu przez miesiące/lata. Pamiętaj tylko, żeby „wizualnie" pamiętać, kiedy będziesz musiał zmienić akumulator. Jedyną wadą dla mnie jest brak części zamiennych, a zwłaszcza „zewnętrzna zatoka modułu ". Inaczej T-lite jest doskonałe! Zajęło to prawie półtora miesiąca. Im więcej go używam, tym bardziej mi się podoba 🥰 THX,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Pierwsze wrażenie, dobre, czyste wykonanie. Baterie podniesione tak, że akumulatory działają. Nie robi tak cennego wrażenia jak Radiomaster TX16S, ale nie są one również porównywalne. W porównaniu do BETAFPV RADIO 2, skoczek robi trochę lepsze wrażenie przez Hall Gimbels. Zobaczmy, jak wygląda pierwsze latanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Używałem T-Lite tylko raz w DRL. To mój drugi nadajnik, pierwszy to BetaFPV Literadio2, kolejny poziom wejścia. Format jest bardzo podobny, ale istnieją kluczowe różnice, które są mniej oczywiste niż ekran i antena zewnętrzna. Nie będę wchodzić w funkcje, konfigurację i mody, ponieważ jest tona recenzji na YouTube przez ludzi lepiej znających się ode mnie w hobby dronów. Zostanę przy moich pierwszych wrażeniach i porównam je z produktem BetaFPV, który znam. Oba nadajniki mają gumową farbę wykończeniową, ale na Literadio2 wydaje się lepszą jakością. Istnieją również 2 strefy z przyczepną teksturą na zewnątrz i z tyłu BetaFPV, gdzie ręka trzyma nadajnik, podobnie jak kontroler PS4, które nie są obecne na skoczku. Wreszcie, dwie dolne części Literadio2 są okrągłe niż T-Lite, co sprawia, że Literadio2 znów jest bardziej kontrolerem PlayStation i sprawia, że Skoczek jest nieco większy. Z tego powodu, i byłem zszokowany, Literadio2 czuje się bardziej premium/rafinowany w ręku. Wszystko inne jest lepsze na Jumper T-Lite i jest o wiele więcej, że może zrobić w porównaniu. Gimbale czują się znacznie lepiej i wydawały się bardziej precyzyjne podczas mojego ograniczonego użytkowania. Ekran jest łatwy w użyciu i umożliwia dostosowanie bez podłączania nadajnika do komputera i korzystania z szkicowego programu (komputer OpenTX dla Literadio2). Mówiący komputer, do stosowania na symulatorze wolę umieszczenie portu USB na górze T-Lite, z dala od użytkownika, w przeciwieństwie do używanego na Literadio2. Zawsze czułem się niezręcznie i że kabel USB stał na drodze. Jak zwykle, pudełko było częściowo zmiażdżone. Na szczęście opakowanie jest solidne i dobrze zaprojektowane, aby chronić nadajnik przed uszkodzeniem. Jedyną skazą było małe uszkodzenie pod nadajnikiem, gdzie byłby prawy spust PS4, prawdopodobnie powiązało niższą jakość gumowego wykończenia, o którym wcześniej wspomniałem. Podsumowując, moim skromnym zdaniem lepszym produktem byłby Jumper T-Lite wykorzystujący obudowę Literadio2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Аппаратура управления маленькая и удобная. Она мне очень нравится. В ней 4 тумблера и ещё 8 тук триммеров, которые можно запрограммировать на любые функции. Поэтому мне кажется она лучше чем Radiomaster t8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry nadajnik dla początkujących lub drugi nadajnik dla kokpitów z modułem wieloosobowym 4in1 Testowałem go z modułem ExpressLRS R9M o pojemności tylko 10-25mW i 200Hzare. Stacjonarne i może latać ponad 2km

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Ostatecznie, zajęło to niecałe dwa miesiące.Po dwóch opóźnieniach w grudniu, ostatecznie został ustawiony pod koniec stycznia. Recenzje wyglądają dobrze, więc miejmy nadzieję, że warto poczekać. Ale ktoś mówił, że nie można zmieścić chronionej komórki z 1860 roku. Możesz, dopóki nie ma większych wybojów na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 460
    • Ft23 454
    • Ft44 473
    • Ft17 666
    • Ft7 917
    • Ft48 345
    • Ft7 034
    • Ft92 818
    • Ft68 356
    • Ft2 739
    • Ft9 045
    • Ft8 374
    • Ft3 348
    • Ft6 029
    • Ft22 783
    • Ft4 566
    • Ft12 060
    • Ft29 303