Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Zamawiałam zatyczki do uszu z pianki do spania. Przybyła w ciągu 20 dni z Chin na Węgry. Jakość produktu jest dobra, mam 5 par, 2 pary są w szarym pudełku, i 3 pary są oddzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Ładne i czyste opakowanie, przyszło w kilka części do wymiany, bardzo szybka dostawa, ale pomarańcz nie blokuje dźwięku tak dobrze, słychać piękniejsze dźwięki i czujesz ucisk w uchu i słyszysz wyraźnie oddech. Nie blokuje dźwięku. Czuję, że jest do pływania za mały i nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    just great value for money: you gey two extra pairs of plug APART from the ones in the auto-locking (! great feature) handy small case AND you get spare filters (really handy as they get lost easily cause very tiny) a must buy for everybody that is going out these days (concert, festivals, clubs,..) the voice frequency filter dampens the music and enables you to talk instead of scream to eachother ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Ciekawy produkt. Może nie całkowite odwołanie hałasu, ani zero efektu do „głowy", ale drugi czynnik jest być może dość mniejszy niż inne zatyczki do uszu i w zależności od tego, co ich potrzebujesz do ich poziomu odwołania hałasu może nie niezadowolenie. Ich cena może być mniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Nie lepsze niż inne tanie zatyczki do uszu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    muy buen empaquetado, los otros 2 juegos llegan en una bolsa parte con sus accesorios. Muy buenos para dormir

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    very good in nice packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Nagyon jó!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Nice. Good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,712
    • Ft7,833
    • Ft5,088
    • Ft4,748
    • Ft4,069
    • Ft4,008
    • Ft9,160
    • Ft46,152
    • Ft4,008
    • Ft8,636
    • Ft6,784
    • Ft4,409
    • Ft8,018
    • Ft6,167
    • Ft13,263
    • Ft3,082
    • Ft3,699
    • Ft16,287