Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2020

    Zgodnie z opisem jest adresowalny A-RGB 5 woltów trochę hałaśliwy przy dużych prędkościach PWM, ale jest w porządku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Fani są mili, kupiłem dwa, ale je zepsułem, gdy skontaktowałem się z kablami.... Włączyłam &, kiedy komputer działał, więc mój kontroler Rc 01 i inny kontroler Jonsbo z pilotem też padł... I rzucam je do recyklingu śmieci... Myślę, że powinni je lepiej produkować i mieć zabezpieczenie czy coś... Kupuję znowu 2 z 2 12 cm białymi fanami i kontrolerem Coolmana do mojego 478 gniazdka :D, udało mi się umieścić 9 cm wentylator Jonsbo na moim Prescott 3, 2 Heatsink:D. Dodam kilka zdjęć po powrocie nowych, a potem zmodyfikuję otwory śrubowe... Więc radź : Nie podłączaj ani nie wyłączaj i nie podłączaj kabli między wentylatorami i kontrolerem, kiedy komputer działa, bo się farbuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jeden z niewielu 92mm wentylatorów z ARGB. Kupiony jako zamiennik wentylatora na Cpu Cooler. Solidna budowa, wystarczająca moc wentylacji i nie głośno. Cena to urok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    To jest wielki fan. Trochę za głośno jak na mnie, ale nieźle. Miałem cichy kabel kosmiczny, którego użyłem z tym i teraz jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Produkt wygląda dobrej jakości, pech nie zauważyłem, że był 9CM, ale to nie odbiera, że ten produkt jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Kiedyś projektowałem własny rehobus.. To jest hałaśliwe, diody LED nie są najlepsze.. Przelotne, ale nie kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Przyleciał w 28 dni do Maroka, jeszcze nie testowano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Jak na razie tak dobry dla małego wentylatora 9cm zapewnia dobry przepływ powietrza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Działają dobrze za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Zapakowane dobrze i szybko wysyłka też!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 818
    • Ft6 255
    • Ft1 893
    • Ft4 422
    • Ft6 951
    • Ft7 646
    • Ft17 729
    • Ft7 267
    • Ft2 551
    • Ft16 338
    • Ft2 778
    • Ft3 821
    • Ft7 298
    • Ft6 318
    • Ft6 951
    • Ft12 640
    • Ft12 640
    • Ft8 341