Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    impressionnant, merci Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Zgodnie z opisem jest adresowalny A-RGB 5 woltów trochę hałaśliwy przy dużych prędkościach PWM, ale jest w porządku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Wachlarz jest bardzo dobry. Próbowałem go z kontrolerem wentylatora COOLMOON 5V ARGB Fan Hub, który również kupiłem od Banggood, i ma bardzo dobre efekty świetlne ARGB. Mój pokrowiec na komputer obsługuje tylko wentylatory 9 cm, a ten był świetny. Polecam go dla każdego, kto potrzebuje mniejszego wentylatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    To jest wielki fan. Trochę za głośno jak na mnie, ale nieźle. Miałem cichy kabel kosmiczny, którego użyłem z tym i teraz jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Produkt wygląda dobrej jakości, pech nie zauważyłem, że był 9CM, ale to nie odbiera, że ten produkt jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Italo00
    BR
    27/04/2022

    o produto é bom funcional, porém minha placa não pega o rgb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Przyleciał w 28 dni do Maroka, jeszcze nie testowano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Fani są mili, kupiłem dwa, ale je zepsułem, gdy skontaktowałem się z kablami.... Włączyłam &, kiedy komputer działał, więc mój kontroler Rc 01 i inny kontroler Jonsbo z pilotem też padł... I rzucam je do recyklingu śmieci... Myślę, że powinni je lepiej produkować i mieć zabezpieczenie czy coś... Kupuję znowu 2 z 2 12 cm białymi fanami i kontrolerem Coolmana do mojego 478 gniazdka :D, udało mi się umieścić 9 cm wentylator Jonsbo na moim Prescott 3, 2 Heatsink:D. Dodam kilka zdjęć po powrocie nowych, a potem zmodyfikuję otwory śrubowe... Więc radź : Nie podłączaj ani nie wyłączaj i nie podłączaj kabli między wentylatorami i kontrolerem, kiedy komputer działa, bo się farbuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Jeden z niewielu 92mm wentylatorów z ARGB. Kupiony jako zamiennik wentylatora na Cpu Cooler. Solidna budowa, wystarczająca moc wentylacji i nie głośno. Cena to urok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Kiedyś projektowałem własny rehobus.. To jest hałaśliwe, diody LED nie są najlepsze.. Przelotne, ale nie kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$23.99
    • US$8.31
    • US$16.49
    • US$19.99
    • US$26.39
    • US$21.99
    • US$11.99
    • US$19.79
    • US$13.19