Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(237)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Kupiłem już masażer, ale kształt podkładki nie pasował do okolicy szyi, więc postanowiłem kupić ten masażer. Zapewnia różne rodzaje masaży i intensywności, które można ustawić za pomocą pilota. Wątpliwe, mówiący głos jest tylko po chińsku, brak angielskich instrukcji w pudełku, więc... Nauka funkcji (i chińskiego XD) poprzez doświadczenie. Element jest wyposażony w kabel usb typu C i bez wtyczki, ale możesz używać również swojej mobilnej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Produkt jest bardzo ważny, z pewnością lepszy niż poprzednik G2. Materiały są doskonałe. Niestety, jako głos po chińsku musisz spróbować znaleźć sposób.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Świetnie. Jestem z branży i zdaję sobie sprawę, że to może pomóc rozluźnić szyję. Cztery elektrody robią różnicę w porównaniu z innymi. Dwa, jeden na prezent. Jeden dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Połóż się na brzuchu, zrelaksuj i ciesz się masażem. Regularnie, a wynik nadejdzie. W dzisiejszej erze siedzenia - konieczna pomoc. ❤️🙏🍚 Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    To będzie elektryczny masaż. To bardzo interesujące urządzenie polecam to urządzenie. Mam problem z szyją, a to urządzenie rozluźniło moją szyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Mm tak i tak, mówi tylko po chińsku, i nie jest możliwe połączenie się z aplikacją Xiaomi. Poprzedni model tak (jeeback 2) ten model 3 nie. Nie rozumiem dlaczego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Kupiłem to urządzenie czytając komentarze. Wszyscy mówią, że to świetne urządzenie. Zobaczę, czy jej użycie jest godne pochwały. Ale jeśli sprzedajesz to urządzenie za granicą, przynajmniej umieść instrukcję w języku angielskim. Nie muszę znać chińskiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny masażer:) działa doskonale, ale jest tylko chiński język, że -. Bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii. Szczęśliwy kupiec:)) Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Świetny produkt, łatwy w użyciu podczas pracy w biurze, komputerze lub innych prac statycznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt jest dobry, ale pudełko dostało duże uderzenie, które mogło złamać produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 348
    • Ft4 272
    • Ft7 936
    • Ft10 684
    • Ft3 356
    • Ft5 493
    • Ft6 715
    • Ft3 692
    • Ft4 272
    • Ft11 585