Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Jakość produktu jest bardzo dobra ta cena renege..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Bardzo przydatny gimbal zamieścię kilka zdjęć i filmów później łatwych w obsłudze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobrze! Działaj dobrze, aplikacja też jest dobra. To były dobre zakupy! Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Cena jest atrakcyjna, a jakość dobra. Jednak jeden z śrub dokręcania do poziomu smartfona jest trochę trudny do do dokręcenia lub odpinania, gdy się zacina. Aplikacja jest bardzo zła, ma pewne opóźnienie podczas oglądania wideo nagrywania na żywo i niektóre funkcje nie działają prawidłowo, np. panoramiczny lub jeden z następujących twarzy. Przycisk powiększenia nie jest dobrze zlokalizowany dla bardziej ergonomicznego zastosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    es un estabilizador de imagen muy bueno con una calidad excelente lo estuve utilizanfo por un período para poder dar una reseña más acertada y vale la prna en todos los aspectos es de facil operación muy comodo y ligero se tiene que bjar una aplicación para poder sacar los atributos y conectarse con el celular por via Bluetooth y poder maniobrarlo sin necesidad de tocar el teléfono. debes comprar los accesorios por separado como su bolsa de transporte y adaptadores para cámaras según que utilice

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    جهاز رائـع لعمل فيديو إحترافي وتحكم سليس جــدا شاهد الفيديو للتعرف أكثر على أداء الجهاز https://youtu.be/76KlJg97bh8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    A gimbal with any Brand Name, serial number or identification of model. I could not say if this is the product that I bought or not. The software is very basic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2020

    Dobry produkt. Słaba opieka nad klientami Bangood. To drugie złe doświadczenie z Bangood... a to jest drugi rozkaz... Więc dwa z dwóch. Dokonałem zamówienia w dniu 10/02/2020, z magazynu Wielkiej Brytanii z 24 godzin czasu wysyłki i wybrałem 2-5 dni roboczych czas dostawy do Grecji z numerem namierzającym. Około miesiąca przybyło z Wielkiej Brytanii do Grecji. Doszło do tego dnia 03.03.2020 r. Musiałem skontaktować się 4 razy z personelem Bangooda, tłumacząc, że paczka wydaje się utkwiła w Niemczech i za każdym razem, gdy dawały mi tę samą odpowiedź... Proszę poczekać na paczkę. Kiedy zapytałem ich, dlaczego produkt, który jest dostępny w unijnym magazynie, po 20 dniach nie dotarł jeszcze do Grecji... Nie potrafili mnie wytłumaczyć. Bardzo rozczarowany Bangoodem. O 24 godzinnej wysyłce i 2-5 dni roboczych dostawy.... Nie będę dalej kupować od Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Przybycie w terminie 31 dni roboczych Więc, chłopaki, teraz będziemy nagrywać najlepsze filmy dla kanału na YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Comprei e não me arrependo! Recebi o produto hoje, logo de cara, achei com um design muito bonito, material bom, no primeiro teste já vi que é excelente e cumpre o que promete, filmagens sem trepidações e fácil de manusear!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 036
    • Ft8 325
    • Ft8 702
    • Ft26 005
    • Ft6 880
    • Ft8 846
    • Ft39 328
    • Ft4 916
    • Ft32 773
    • Ft7 568
    • Ft5 241
    • Ft5 189
    • Ft30 449
    • Ft28 184
    • Ft183 220
    • Ft57 359
    • Ft21 301
    • Ft52 439