Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Otrzymałem go dziś 11 po tym, jak poprosiłem o niego 8-ego, czyli 3 dni pomiędzy prośbą o to, a posiadaniem go w domu. Jest to wersja angielska, nie trzeba o nią prosić przy zamawianiu, przynajmniej dostałem tę. Brakuje mi uchwytu na kabel, aby uniknąć oparzeń, nie jest wliczony, chociaż ma dziurę, aby go zmieścić. Zawiera 3 końcówki jabe (dość skończone, myślę trochę grubsze) i drut do uziemienia. Końcówki to: dość cienka standardowa, cienka krzywa i łopatka, która jest szersza. Nie byłem w stanie zbadać stacji w głębi, ale na chwilę obecną dobre odczucia, rozgrzewa się bardzo szybko, wchodzi w tryb hibernacji i w razie potrzeby natychmiast w gotowości. Bez dokładnego przetestowania wygląda jak ekonomiczna wersja JBC, dlatego ją kupiłem, 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Oryginalny produkt bardzo top orientacyjny dla każdego, kto już wie i q nie wie, można kupić bez strachu!!! przybył szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    6 sztuk do wysyłki z magazynu UE, które zostały zaopatrzone w czasie zamówienia. Jest dobrze zbudowany, jest dobrze zbudowany. Wytrzymały, 3kg. Działa z oryginalnym uchwytem i wkładami JBC T-245. 20 do 350C w 4 s. Menu i podręcznik Bad English.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Recibido en una semana, producto de calidad, funciona correctamente,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Nie, nie. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Bardzo szybka dostawa - zamawiana z CZ :-). Dobrze spakowane, nieuszkodzone. Doskonała jakość przetwarzania. Moja ocena: Wysokiej jakości stacja lutownicza za rozsądne pieniądze. Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam tego sprzedającego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Stacja działa idealnie. Dostawa z Republiki Czeskiej do Bułgarii nie jest na czas, powinno być 7 dni, ale w końcu 27 dni!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Bardzo szybka stacja porodowa wygląda na wytrzymałą około 2,9 kg. Kabel lutowniczy jest 130 cm może być trochę dłuższy Reszta działa dobrze i przybył bez uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Stacja lutownicza dotarła. Wygląda na to, że był dobrze zapakowany, ale kąt plastiku był nadal wyłączony. Nic nie udowodnisz, jeśli uderzysz na pocztę, jeśli już ją wysłałaś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.50
    • US$106.66
    • US$185.94
    • US$91.23
    • US$189.99
    • US$106.25
    • US$112.02
    • US$379.99
    • US$101.84
    • US$48.50
    • US$50.81
    • US$29.99
    • US$228.68
    • US$222.90
    • US$342.92
    • US$84.41
    • US$35.99
    • US$52.99