Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Otrzymałem go dziś 11 po tym, jak poprosiłem o niego 8-ego, czyli 3 dni pomiędzy prośbą o to, a posiadaniem go w domu. Jest to wersja angielska, nie trzeba o nią prosić przy zamawianiu, przynajmniej dostałem tę. Brakuje mi uchwytu na kabel, aby uniknąć oparzeń, nie jest wliczony, chociaż ma dziurę, aby go zmieścić. Zawiera 3 końcówki jabe (dość skończone, myślę trochę grubsze) i drut do uziemienia. Końcówki to: dość cienka standardowa, cienka krzywa i łopatka, która jest szersza. Nie byłem w stanie zbadać stacji w głębi, ale na chwilę obecną dobre odczucia, rozgrzewa się bardzo szybko, wchodzi w tryb hibernacji i w razie potrzeby natychmiast w gotowości. Bez dokładnego przetestowania wygląda jak ekonomiczna wersja JBC, dlatego ją kupiłem, 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Stacja jest bardzo dobra, ale niestety kolor nie działa, to pozostawia tylko 4 gwiazdki. Banggood nie oferuje również możliwości napisania do Haendla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Stacja posiada masywną metalową podstawę. Dobra jakość, działa dobrze! Bardzo szybko się nagrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    6 sztuk do wysyłki z magazynu UE, które zostały zaopatrzone w czasie zamówienia. Jest dobrze zbudowany, jest dobrze zbudowany. Wytrzymały, 3kg. Działa z oryginalnym uchwytem i wkładami JBC T-245. 20 do 350C w 4 s. Menu i podręcznik Bad English.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Recibido en una semana, producto de calidad, funciona correctamente,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Nie, nie. Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Bardzo szybka dostawa - zamawiana z CZ :-). Dobrze spakowane, nieuszkodzone. Doskonała jakość przetwarzania. Moja ocena: Wysokiej jakości stacja lutownicza za rozsądne pieniądze. Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam tego sprzedającego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Stacja działa idealnie. Dostawa z Republiki Czeskiej do Bułgarii nie jest na czas, powinno być 7 dni, ale w końcu 27 dni!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Bardzo szybka stacja porodowa wygląda na wytrzymałą około 2,9 kg. Kabel lutowniczy jest 130 cm może być trochę dłuższy Reszta działa dobrze i przybył bez uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.33
    • US$209.99
    • US$65.99
    • US$79.68
    • US$161.69
    • US$379.99
    • US$101.84
    • US$84.41
    • US$188.63
    • US$56.58
    • US$80.99
    • US$54.77
    • US$75.88
    • US$179.99
    • US$179.39
    • US$179.99
    • US$54.99
    • US$69.99