Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2021

    This is a very nice, scale JEEP Wrangler. Fully proportional, has front and rear lights and even signal lights, but on the front only. It's no crawler but a competent trail truck. the accessories for the top are great and the instructions are adequate. Recommend drilling a hole through the floor for the roof light wires to reach the receiver+ESC combo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Szybkość w wysyłce. W ciągu pięciu dni do domu. Idealnie szczegółowe śledzenie zamówień. Spektakularny pojazd. Jedynym minusem jest to, że pudełko miało kilka przerw. W przeciwnym razie, 100% zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Wygląda świetnie! dostarczane w ciągu tygodnia z magazynu CN. Kupiłem 2 baterię z dachem i oświetleniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Świetny czas dostawy z Hiszpanii do Niemiec. Samochody są dobre w cenie i dzieci są bardzo szczęśliwe. Długa żywotność baterii. Ale są też punkty ujemne: Oba samochody zostały zamówione ze światłami na dachu, ale oświetlenie dachu jednego samochodu było niekompletne, więc nie mogłem ich zainstalować w obu samochodach. Po drugie, amortyzatory sprężynowe są trochę lepkie, myślę, że trochę smaru lub sprayu silikonowego może pomóc. Najlepsze pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Tak jak żyją Meksykanie, którzy zawsze dobrze się spisują, zostają tacy sami i nie płacą podatków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Świetna jakość, szybka wysyłka, niezawodny sprzedawca, wszystko dotarło idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Jak na tę cenę, to całkiem nieźle. Ale to jest trochę kruche. Jeśli chodzi o zakup, to było okropne doświadczenie. To było 15 dni oczekiwania na uzupełnienie, a kolejne 30 dni, bo nie dotrzymali terminu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    This is a very nice car for the price. My 3 y.o. son loves it when I play with it. It feels durable, and has premium features like those led lights. The size is just right to me, not too small, but small enough to use it indoors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Przyszedłem we właściwym czasie. Jest lepiej, niż się spodziewałem. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonały pilot RC. Pakiet przybyły całkowicie nietknięty i działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$85.99
    • US$117.99
    • US$98.99
    • US$18.99
    • US$80.99