Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Jeep off-road 2,4Ghz RTR, skala 1:14, jest więcej wersji na Banggood, zwrócić uwagę na ten, który wybierzesz, Kupiłem jedną z 2 baterii i z dodatkowymi led światłami na dachu, muszę powiedzieć, że jest to naprawdę ładny model, dobrze wykończone, 4WD, proporcjonalny akcelerator, proporcjonalne sterowanie, przycięcie akceleratora z pilota, strzyżenie kierownicy z pilota oraz Dual Rate of akcelerator (bardzo ważne do wykonywania manewrów na przeszkody) przednie i tylne światła ledowe, Kiedy prawy kierunkowskaz miga, kiedy lewy kierunkowskaz miga, lewy kierunkowskaz miga, dzieje się to tylko z przodu modelu, nie ma kierunkowskazów z tyłu. Pakiet zawiera model JEP, pilot z technologią 2,4Ghz, nr 2 doładowywania litowo-jonowe baterie 7,4V 1300mah (chociaż na baterii nie ma nic zapisanego), ale mogę zapewnić, że z baterią można grać przez jakiś czas. Ponad 30 min, ładowarka składa się z zasilacza kabla USB i to jest dobra rzecz, dodatkowa grupa reflektorów, że będziesz musiał sam zamontować (bardzo prosta rzecz), podręcznik użytkownika modelu jest instrukcja montażu reflektorów. Z drugiej strony, uważam, że to dobry produkt, który ma dużą wartość do ceny. Napiwek!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Super szczegółowa pełzacz w 1/14, jest nieco mniejszy od MN90, ale używa tego samego silnika, 260. Nie jest kompatybilny z częściami WPL lub JJRC, podwoziem, otworami w ramie, osiami, linkami do zawieszenia... Są różne. Może pasować, ale będzie potrzebował dużo pracy. Miło widzieć serwo bezpośrednio zamontowane na przedniej osi. Ma przyzwoitą wydajność, jedyne słabe punkty to osie przenośne, które pasują do ciśnienia, standardowy metalowy wał z dziurką i śrubą grubą może być zamontowany przy niewielkim wysiłku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Ottima auto RC in scala1/14. Buoni i materiali, io ho preso la versione con due batterie e le luci da montare a tetto. Il prezzo è buono ed ottimo il rapporto qualità/prezzo. Sono soddisfatto della resa "su strada"...anche la durata della batteria è buona...Il modello si presta bene per essere personalizzata (verniciarla, attaccare adesivi..oltre a modifiche "meccaniche". Excellent 1/14 scale RC car. Excellent materials, I took the version with two batteries and the lights to be mounted on the roof. The price is good and the quality / price ratio is great. I am satisfied with the performance "on the road" ... also the battery life is good ... The model lends itself well to being customized (painting, adhesive bonding .. as well as "mechanical" modifications.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobrej jakości samochód w cenie. Jestem zaskoczony, jest trochę mniejszy niż MN99, ale jest doskonale zdolny do robienia podobnych rutyn poza drogą. Zawieszenie to też tarcie, ale działa naprawdę dobrze. Małe twarde sprężyny w tylnym pociągu. Ma lepszą jakość wałów napędowy niż MN99 i jest łatwiejszy do modernizacji przez metalowy wał napędowy, ponieważ używa śruby. Skrzynia biegów nie jest zbyt dobra. Ogólnie, dobry samochód w tej cenie. Ulepszone i bardzo zdolne do niektórych przygód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Jeden z najlepszych samochodów RC, jakie kiedykolwiek miałem. Proporcjonalny przekrój i kierownicy, można również dostosować proporcje prędkości. Dobry zakup. Uwaga: nie ma otworu na kabel światła nadwozia. Musisz improwizować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Bardzo ładny model. Ładne szczegóły i zakończenie. Czuj wysokiej jakości :) Kilka ciekawych rozwiązań. Jechałem tylko chwilę, ale wydaje się spoko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dziękuję, banggood to wspaniały przedmiot, który przekracza moje oczekiwania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    For money it's good purchase, batteries lasts over 30min, range is long, it's strong and doesn't broke easy. Enough power drive outside as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Przyszedłem we właściwym czasie. Jest lepiej, niż się spodziewałem. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft27 180
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft43 616
    • Ft19 594
    • Ft33 501