Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Great package for the price. The car has decent torque but may struggle a bit in thick grass. It is not fast but not too slow either. The steering could be a bit more precise, that is probably due to the controller wheel. Anyway, lots of fun driving it around outside. The lights are awesome. The only stickers that came with it are the mirrors - no decals.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Naprawdę dobrej jakości, w pełni proporcjonalne i ma bardzo precyzyjne sterowanie, które jest zamontowane osią. Nadajnik posiada również przepustnicę i podwójny wskaźnik. To jest nawet lepsze niż mn99s, które było niesamowite. Ja namalowałem swój, bo czarny jest nudny i nie widać wszystkich szczegółów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Łał!! Wygląda świetnie! Nie mogę się doczekać, aby zamontować stojak i światła!!! Przyszedł trochę poobijany, ale wszystko jest w dobrym stanie!!! Światła wszystkie działają!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Właśnie dostałem RC wczoraj. Przyszedł w dobrym stanie, kocham detale, opony trochę twarde chciałby, żeby opony były miękkie, wstrząsy, zamierzam tam ulepszyć nie najlepsze, ale na razie ok. Tak samo z oponami. Nie poddałem się testowi na moim kursie pełzającym, tylko do tej pory jeździłem nim w moim pokoju. Szybkość jest przyzwoita jak na moc pełzacza jest ok, ale jeszcze jej nie przetestowaliśmy na zewnątrz. Myślę, że to będzie dobry czołgacz po kilku ulepszeniach. Dotarcie do Elk Grove zajęło 8 lub 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    très bien super détaillé très content . juste un petit problème au niveau des amortisseurs avant, son trop souple, a voir... je recommande fortement merci pour tout.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Co za wspaniały mały pełzacz, nawet jak się bawiłem, ustawiałem kursy w domu i jeździłem nim radziłem sobie naprawdę dobrze. Dobrze się bawiłem, nakładając wszystkie dodatki, ale tylko narzekam na instrukcje, aby zmieścić trzy górne światła spotu, mogło być lepiej i miejsce, gdzie. 8/10

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Super szybkie 20 dni i mniej, bardzo dobre podążanie - do dni i super jeep naprawdę bardzo bardzo szczegółowe bardzo dobrze zapakowane z wyjątkiem jednego małego uzależniony na dachu w przeciwnym razie wszystko jest idealne Polecam sklepy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo ładny wrangler jeep, nie spodziewałem się wiele, ale ma duży potencjał i opcje aktualizacji Bardzo się z tego cieszę. Bardzo ładne, uformowane górne ciało i dach... ładne oświetlenie też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    W pełni proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Dobry moment obrotowy w powolnej prędkości. W pełni funkcjonalne światła. Wysokie wnętrze i zewnętrzne detale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Pakiet przyszedł bez uszkodzeń, a samochód jest bardzo miły jego pełne proporcje i jego dobry tani pełzacz o długiej żywotności baterii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 048
    • Ft32 265
    • Ft27 246
    • Ft11 340
    • Ft46 891
    • Ft5 320
    • Ft14 572
    • Ft19 642
    • Ft5 066
    • Ft4 753