Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GuyVIP3
    IL
    27/11/2018

    Good shiping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2017

    o produto que eu adquirie ele é muito bom e comprarei novamente com vcs !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Świetne, opłacalne serwo. Nie jestem pewien, czy to 25 kg, ale wystarczająco dobry dla samolotu 50 cm3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2017

    На fs-i6 градусов 160 на 100%, на 120% чуть не дотягивает до 180 градусов. Без нагрузки ток потребления колеблется 0,35-0,45A на 5.5В. При попытке остановить пальцами скакал до 2,5А. Полностью не пробовал остановить. Думаю при клине легко превысит 5А

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2018

    good servo it work well with rc eceiver the angle of rotation is 180° ,wtih an arduino board is 300°, for info an code contact me p66charly@tscali.it

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    ALL I CAN SAY IS BEST BANG FOR BUCK. THIS SERVO IS HOLDING UP SO GOOD I DONT BABY MY RIGS. I RUN MY KITS LIKE I STOLE THEM. NOT THAT FAST BUT VERY STRONG. AND SOOOOOOO QUIET. THANK YOU BANGGOOD!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2017

    Servo work but only on 180 degree !! I don't know what can generate signal to make it 300 degree but servo tester and Turnigy 9x v1 move it only on 180 degree total :( But it works and consume 2,5A max on fast moves in two direction with no load !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2017

    Das Servo arbeitet normal und gut .Es hat sehr wenig Spiel und die mitgelieferten Servohebel sind sehr stabil.Ich habe es mit dem Tester ausprobiert und es funktioniert mit einem Weg von ca 300 Grad so wie angegeben .alles perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2018

    Ho deciso di acquistarlo dopo aver acquistato ben 10 esemplari del PDI6221MG 20 convinto che sia stato realizzato con gli stessi criteri costruttivi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Doskonały silnik serwo, bardzo niezawodny Wniosek o 300 stopni jest wielkim atutem, mam nadzieję, że ten model będzie istniał jeszcze przez wiele lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$13.99
    • US$17.99
    • US$13.79
    • US$9.19
    • US$32.19
    • US$26.50
    • US$16.99
    • US$11.49
    • US$9.50
    • US$44.39
    • US$40.93
    • US$65.43
    • US$27.59
    • US$27.99
    • US$22.85
    • US$21.84
    • US$57.86