Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2018

    Oi, estou realmente feliz porque recebi meu pedido, um Servo Motor. depois de esperar cerca de dois meses e meio, eu não tinha esperança porque estava levando mais tempo do que o esperado. Bang Good é realmente uma loja online confiável. Eles fazem as coisas acontecerem. Eu gostaria de orientar a melhoria do sistema de transporte gratuito. Esperamos muito tempo e, no final, devemos pagar novamente a postagem local, às vezes mais do que o custo do produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2018

    When You connect it to transmitter or tester it's only 90 degree !! I solder two 2,2k Ohm resistors in series with outer pins of potentiometer and removed protect pin from gear and now I have real 180 degree !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Dobrej jakości, tanie serwo, świetne do bicia. Na pewno kupiłbym ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2018

    One of The best 20kg. Not the best but very Good. Power is good. They are not too fast but for trial is ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2017

    Servo qui inspire la confiance quand on l'a entre les mains. Très bonne qualité. Et niveau fonctionnement rien à redire

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Wszystko w porządku, doskonały czas dostawy, 4 dni, magazyn Francji jest pogratulować 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Po ośmiu dniach oba servo przybyły. Opakowanie jest minimalistyczne i nieuszkodzone. Cieszę się, że widzę Servo w akcji. JX słyszy tylko dobre wieści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    /Produkt już dotarł. Zgodnie z opisem, używam już kilku elementów z bezbłędną, bezproblemową obsługą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Ein sehr hochwertiges und einfaches Produkt! Zu empfehlen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$14.99
    • US$46.16
    • US$19.54
    • US$63.24
    • US$59.79
    • US$27.71
    • US$90.84
    • US$6.99
    • US$9.23
    • US$14.99
    • US$9.19
    • US$57.49
    • US$9.50
    • US$13.79
    • US$16.99
    • US$3.50
    • US$28.59