Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(204)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(204)
    • 5 Star(191)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2019

    Servo seems good with enough power. Perfect for the WPL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2018

    this servo is absolutely amazing strong fast and dirt cheap you don’t really get much better than that. I used 2 of these in my mini e revo and it works wonders the servos are also very quiet. I had gone through about 4 BlueBird servos in 6 months (which cost 4 times as much per servo!!) and so far 4 months in with these JX servos they have not failed me one bit. I am very happy with my perchase and delivery was also very quick. I would definitely recommend this to anyone looking to upgrade their mini e revo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    To świetne cyfrowe metalowe servo do samochodu RC na małą skalę. Kupiłem dwa, bardzo pod wrażeniem jego budowy. Przydadzą się w bezszczotkowej przebudowie mojego samochodu. Dziękuję ci Banggood za szybką usługę pocztową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2017

    Классная серва. Быстрая, тихая, сильная и не жужжащая. Установил в FMS Edge 540. По размеру длиннее родных на 1мм, потому пришлось подточить посадочные места в хвосте фюзеляжа и напечатать новое крепление в крыльях. Сервы супер - рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Świetny metalowy serwo. Kupiłem go dla mojego własnego Wltoysa 144001 ze względu na jego rozmiar. Przybył szybko do Portugalii, i dobrze pakowane

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Good servo for 1/14 crawlers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Fitted to wltoys a959b. No problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry produkt, idealne dopasowanie do 1/18 samochodów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    W celu jak zawsze wysyłki był również w porządku mogę polecić wszystkich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    exelente servo de metal se lo puse a mi carro de juguete ya lo hise mas profecional con ayuda de un amigo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$26.55
    • US$21.93
    • US$8.07
    • US$25.40
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$37.94
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$12.69