Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2018

    Покупаю уже следующую пару на новое крыло, на прошлом проблем не было даже при полетах при минусе. Ставил на чайзер, сейчас на рептиль поставлю.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    I use these all the time in my wings. Harrier, ar wing, skyhunter all working flawless. No issues. Ar wing has been used for hours and hours...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Miły serwo, cichy, dokładny, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2018

    Habe sie in meinem ROO Funjet eingebaut,bin sehr zufrieden,kein Wackeln und absolut präziese Neutralstellung,nicht so wie bei den MG 90 S Servos die sind der letzte Schrott,Gruss,Rudi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    produto de ótima qualidade.. veio muito bem embalado .. super rápido e de ótima qualidade.. recomendo para todos.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    Hello, reliable fast servo at a good price, works without any problems. Fast traffic. I recommend Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    o pedido chegou tudo certinho conforme anúncio ! só demorou um pouquinho pra chegar !! mas está tudo certo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2019

    I've not fully tested in a craft, but works ok on a servo tester. The weight is 12.4 grams not 10 grams as advertised

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    El servo se ajusto perfectamente a mi WPL, compra muy recomendada. Saludos desde México!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Awesome replacement upgrade servos for ZOHD nano talon! Very happy with these, metal gear is fantastic to have

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$40.41
    • US$84.30
    • US$10.38
    • US$70.14
    • US$83.15
    • US$23.09
    • US$58.89
    • US$88.92
    • US$48.50
    • US$117.80
    • US$10.99
    • US$21.93
    • US$19.62
    • US$18.99
    • US$46.19
    • US$66.98
    • US$28.74