Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2022

    Przybycie przed ogłoszonym terminem 1 tygodnia. Opakowanie jest nienaruszone. Zestaw jest w 100% upominkowy TTL deska bluetooth B-91 do komunikacji z aplikacją na smartfon. Jakość sygnałów odpowiada żądanym przez producenta. Niezwykle łatwy w konfiguracji i obsłudze. Cena jest niższa niż jakość wykonania w porównaniu do innych marek. Dla domowego laboratorium jest to więcej niż wystarczająco. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Fantastyczny generator sygnału. Nawet jeśli specyfikacje mówią, że fala kwadratowa wzrośnie do 30Mhz, to w tym czasie zaczyna wyglądać jak fala sine, a przy 35Mhz jest to tylko fala sina. Najwyższy użyteczny fala kwadratowa to około 15-20Mhz, co jest nadal bardzo niesamowite, jeśli mam być szczery. Interfejs jest czysty i łatwy w użyciu. Ma wiele typów fal i ustawień, takich jak faza i modulacja, które działają naprawdę dobrze. Uwielbiam być w stanie czyścić na niższych częstotliwościach 25Volts, co jest świetne dla projektów elektroniki samochodowej, nad którymi pracuję. Oprogramowanie jest do dupy, ale działa. Używam go tylko do tworzenia dowolnych form fal, które przechowuje w urządzeniu i nigdy więcej nie muszę go używać. Mój jest z adapterem WiFi, więc mogę używać aplikacji na telefon. - Nie mam. - Nie, to jest złe. Ogólnie rzecz biorąc, jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Otrzymane, przeczytaj instrukcję i przetestuj - zachwycające urządzenie! Przyszedł z małą wtyczką w urządzeniu Bluetooth, aby korzystać z telefonu z Androidem lub podkładki do sterowania PSG9080. Znalazłem, że urządzenia z Androidem 7 pracowały z aplikacją, aby automatycznie połączyć się z kartą Bluetooth, ale Android 11 nie działa. Urządzenie Bluetooth pokazuje jako BSG045 i jeśli mogę uzyskać klucz parowania dla niego, można ewentualnie uruchomić aplikację Junteks na Androida w wersji 11. PSG9070 chętnie zamiata i wyświetla na nowo, jako sposób na określenie krzywych odpowiedzi częstotliwości dostrojonych obwodów. Chcę zrobić urządzenie wspomagające, aby bezpiecznie przedstawić krzywą odpowiedzi częstotliwości na starym O'scope. Urządzenie wspomagające musi mieć bardzo wysoką impedancję dla wyjścia X-Sweep z zakresu 2 Ohmów, Konwertuj falę trójkątną +250 Volt..0 Volt na +5V..-5 V, które tworzą falę PSG9080 jako zewnętrzne wejście VCO. Urządzenie pomocnicze musi również wzmacniać sygnał pochodzący z DUT, i przekazać go przez diodę, aby uzyskać niską częstotliwość . Fala reakcji o częstotliwości 38 Hz, która ma być wprowadzona do starego wzmacniacza O'scope. Zdjęcie starego O'scope włączone.. Możesz pomyśleć: „Po co się przejmować dostosowaniem się do starego sprzętu?". Powodem jest to, że nowoczesne urządzenia, a zwłaszcza generatory sygnału, są o wiele łatwiejsze w użyciu niż stare urządzenia, a adaptacja ujawnia, z którymi inżynierowie musieli pracować. Jest to edukacyjne i pouczające.. Dziękujemy za świetny instrument i długo oby działał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Wspaniały sprzęt! przybył w idealnym stanie. Z Chin do Brazylii przybył w 3 dni. Ale niestety poczta tutaj zajmuje trochę czasu. Gratulacje dla sprzedawcy i zespołu Banggood. Kupiłem teraz oscyloskop Hantek DSO2D15 Więcej jeszcze nie wysłane... Czekam! Polecam Bangood...Gratulacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    ممتاز و شحن سريع جدا انصح بشراء المنتج

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Nie mam czasu, żeby to sprawdzić, ale dobra powierzchnia, wszystko ładnie i pięknie. Szybki czas wysyłki (sześć dni roboczych na Węgry). Jutro go przetestuję. Mam nadzieję, że zadziała....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt dotarł do końca oczekiwanych ram czasowych. Status był „w tranzycie" od początku ładowania, aż do ostatnich kilku minut po przybyciu do mojej skrzynki pocztowej. (To było bardzo długie uczucie czekać, bez dokładnej aktualizacji stanu.) Jednak wydaje się to zgodne z opisem - działa. Na początkowym zasilaniu, wybierasz swój język angielski/chiński), i jesteś w zasadzie gotowy do działania. Użyłem małego oscyloskopu do porównania 1kHz @ 6.6Vp-p @ 50%, ustawionego na PSG 9080. Na oscyloskopie widać wysoki poziom @ ~1,1kHz, 6,7Vp-p i z 41-59% cyklu dyżurnego. ( To jej oscyloskop nie jest właściwie skalibrowany, więc odczytałby o 10% więcej niż to, co otrzymuje jako wejście. Nie ma zaskoczenia tam). Ogólnie przyzwoita cena sprzętu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Gerador de função excelente, estabilidade na frequência, amplitude, onda... Recomendo atendeu as expectativas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    Łatwość obsługi jest dobra. Możesz wykonać jedną operację bez czytania jej ręcznie. Wykonanie jest również wystarczająco praktyczne. Specyfikacje wydają się być fałszywe. Wydaje się, że amplituda i przesunięcie są nieco poza wyświetlaczem, ale można to sprawdzić zewnętrznie. OCS Grupy ANA sprawiły, że dostawa do Japonii była bezpieczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Ładny generator fal. OK dla hobbysty, ale nie nadaje się do pracy zawodowej. Modulacja sygnału ma pewne wady. Np. w przypadku modulacji FM nośnik jest obniżony o kilka MHz po włączeniu bez sygnału audio, wygląda na to, że pozostał jakiś element DC. Jak na razie nie ma instrukcji obsługi. Może to być przydatne do wykonania pewnych regulacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$49.99
    • US$66.99
    • US$119.99
    • US$41.99
    • US$91.99
    • US$26.99
    • US$429.99