Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Nie mam czasu, żeby to sprawdzić, ale dobra powierzchnia, wszystko ładnie i pięknie. Szybki czas wysyłki (sześć dni roboczych na Węgry). Jutro go przetestuję. Mam nadzieję, że zadziała....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt dotarł do końca oczekiwanych ram czasowych. Status był „w tranzycie" od początku ładowania, aż do ostatnich kilku minut po przybyciu do mojej skrzynki pocztowej. (To było bardzo długie uczucie czekać, bez dokładnej aktualizacji stanu.) Jednak wydaje się to zgodne z opisem - działa. Na początkowym zasilaniu, wybierasz swój język angielski/chiński), i jesteś w zasadzie gotowy do działania. Użyłem małego oscyloskopu do porównania 1kHz @ 6.6Vp-p @ 50%, ustawionego na PSG 9080. Na oscyloskopie widać wysoki poziom @ ~1,1kHz, 6,7Vp-p i z 41-59% cyklu dyżurnego. ( To jej oscyloskop nie jest właściwie skalibrowany, więc odczytałby o 10% więcej niż to, co otrzymuje jako wejście. Nie ma zaskoczenia tam). Ogólnie przyzwoita cena sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Gerador de função excelente, estabilidade na frequência, amplitude, onda... Recomendo atendeu as expectativas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dobra jakość konstrukcji, intuicyjne działanie oraz klawiatura numeryczna ułatwia działanie aparatury. Nadal zamierzam przeprowadzić testy porównawcze JDS6600 od tego samego producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Przybyło szybko. Ładnie zapakowane we własne pudełko, więc transport go nie zabił. Działa całkiem na deklarowanych cechach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Produkt z doskonałym stosunkiem jakości do ceny. Traci nieco na częstotliwościach po 50Mhz, ale zasadniczo jest to dobre narzędzie diagnostyczne i rozwojowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dopiero co dostarczono. Parcel wygląda dobrze, nieuszkodzony i dobrze zapakowany. Jeszcze nie testowałem elementu, ale nie spodziewaj się problemu, ponieważ al wygląda w nieskazitelnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produto de excelente qualidade, tudo conforme descrito, estava muito bem embalado e envio rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo dobry produkt. Bardzo poprawne opakowanie. Sprzęt działa bardzo dobrze. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo ładny. Używam go codziennie, ale dopiero zacząłem proces uczenia się. Głównie bardzo intuicyjny interfacr użytkownika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,499
    • Ft15,423
    • Ft3,391
    • Ft11,536
    • Ft11,875
    • Ft9,499
    • Ft24,370
    • Ft56,672
    • Ft8,944
    • Ft42,869
    • Ft24,062
    • Ft29,615
    • Ft37,019
    • Ft5,088
    • Ft15,608
    • Ft42,419
    • Ft29,923
    • Ft2,774