Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Zapłaciłem im 10 € mniej niż inni i przyjechałem w 5 dni z HK do Włoch! - To jest rekord, to jest rekord! Wydają się być idealne, zbadam je jak najszybciej. To jest najlepszy Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    The lenses received in good condition and it was well packaged. looking forward to using them. they also come in their own case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dobre produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Kupiłem 4 zestaw filtrów ND od 8 do 64. Fit jest dobry i pozytywny i nie widzę żadnych problemów optycznych. Pudełko, w którym wchodzą jest dobre, ale wytrzymałość filtra jest zapisana bardzo mała, więc napisałam na piance, aby ułatwić życie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Niesamowita szybka wysyłka, mniej niż tydzień, aby dotrzeć do Włoch. Teraz czekam na drona, który zamówił tego samego dnia, że jest późno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Filtry są ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Trochę przesadzają z fimi x8 mini. Przegub dużo zwalnia i nie można skalibrować filtrem podłączonym do kamery. Filtry robią swoje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Filtry wszelkiego rodzaju i które wydają się jakościowe tylko po próbie 2 (ND-4 ND16) Bardzo małe napisy na filtrach, bądź ostrożny. Lepiej jest zaznaczyć filtry na pudełku filcem i zawsze umieścić odpowiedni filtr w odpowiednim miejscu. Jedna gwiazda off, ponieważ filtr noc był odłączony od uchwytu, gdy został odebrany i biegał w pudełku... Mam nadzieję, że odłożyłem go z powrotem i nie będzie to później powodować żadnych problemów (żadnych zadrapań na szkle, zobaczymy...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Fantastyczny produkt i BangGood przywieźli ich tu szybciej niż myśleli! Te są dobrze wykonane, a gimbal będzie skalibrował się, gdy jest włączony, i oczywiście, na pewno powinieneś skalibrować go przed lot z jednym z nich. Sam akt przepychania go podczas zakładania oznacza, że powinieneś go przekalibrować. Same soczewki są dobrej jakości i przyszedł w poręcznym plastikowym etui z pianką, aby utrzymać je na miejscu. Ogólnie rzecz biorąc, jestem całkiem szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    built quality seems fine, although you can't rotate the lens to get maximum polarized effect, not sure if it is worth it for this budget drone to get lenses

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.44
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$19.62
    • US$24.99
    • US$14.69
    • US$10.38
    • US$9.19
    • US$6.99
    • US$13.64
    • US$10.99
    • US$17.99
    • US$124.95
    • US$42.99
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$49.99
    • US$7.34