Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Soczewki dobrze pasują do kamery drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Dotarł na czas i dobrej jakości produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Zamów na 1/12 i dotarł dziś 22/12. Szybko podróżował z Chin, a teraz pozostaje do wypróbowania, wygląda jak zwykła szklanka na obręczy. Poczekam dzień, żeby zobaczyć efekt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Zgodnie z opisem. Zamów 30/12/20 i dostawa dzisiaj 18/01/21. Szybki w wysyłce i dostarcza powód do zakupu z banggood. Rób tak dalej, a zostanę klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przesyłka dotarła w 16 dni. Opakowanie kartotekowe było delikatnie pogięte, jednak pudełko z filtrami jest bez szwanku. Filtr CPL dość dobrze układa się na kamerze, a pozostałe jakby tak dość luźno. Poza tym wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Doskonały obiektyw dla fimi X8 se. Jedyne dwa obiektywy, które warto kupić, to moim zdaniem ND4 i CPL. Inne są chyba trochę bezużyteczne, biorąc pod uwagę czujnik, który montuje nasze Fimi X8 jeśli... Cmq soczewka jest w wygodnym przypadku, który chroni produkt podczas transportu i transportu. Łatwy montaż na dronie i giimbal nie ma problemu po zainstalowaniu obiektywu. Jeden problem: system naprawiania. Soczewka trzyma się tylko dzięki tarciu gąbki, bez pomocy nici lub magnesu, więc w locie łatwo ją zgubić, w rzeczywistości jest to drugi, który kupuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Pasuje idealnie. Bardzo polecane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Se montate sulla CAM senza alcun sistema aggiuntivo di tenuta, la possibilita' di perdere la lente e' quasi certa. I filtri sono buoni e di qualita'

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$68.99
    • US$25.29
    • US$17.69
    • US$12.99
    • US$18.99
    • US$11.49
    • US$75.99
    • US$150.99
    • US$16.79
    • US$18.99
    • US$128.19
    • US$25.99
    • US$28.34
    • US$13.64
    • US$19.62
    • US$15.99
    • US$8.99