Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Przybyli dość szybko, cała sprawa. Wygląda ładnie i starannie wykonany, kompletny kabel micro-usb. Podłączyłem się do ładowania USB, wszystko działa, ładowanie poszło. Kilka minut później przyszły odczyty. Okazało się, że powietrze w mieszkaniu jest dość jadalne) W broszurze dotyczącej norm zanieczyszczeń. Jeśli proste - to lewy dolny wskaźnik pokazuje ogólną jakość powietrza - 1 jest najlepsza, 6 najlepiej nie wdychać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Ładne urządzenie! Przybyło szybko, bardzo dobrze zapakowane, tak jak mówi propaganda... Ale podczas gdy w reklamie BangGood było napisane „Dokładne wykrywanie, wysoka precyzja i miła stabilność.", w instrukcji jest napisane „Ten tester jest produktem gospodarstwa domowego, dane testowe są tylko dla REFERENCJI, I nie możemy użyć jako żadnych podstawowych danych ", myślę, że możemy wtedy mówić o mylącej propagandzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonałe narzędzie do pomiaru formldehydu CO i CO2 oraz zanieczyszczeń chemicznych. Czujnik CO2 jest bardzo wrażliwy na wszelkie zmiany, jeśli wydychasz w jego kierunku odczyt CO2 Prawie natychmiast na to reaguje. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu i mogę go szczerze polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    assez sensible et rapide et pas trops encombrant 😃👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Cons Battery only lasts an hour or so. Best left plugged in. Often goes crazy high readings and needs resetting. If you fart again it goes mad and need to press reset. Pros Generally good enough to let me know some idiot nearby is burning mattresses. Shows high formaldehyde levels in my annex with new foam backed carpets.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Retro design z wyświetlaczem numerycznym 3 akkucheck LED i LED, który jest mało widoczny na zewnątrz. Najpierw odliczam 0-120sek na wyświetlaczu CO, podczas gdy czujniki się nagrzewają. Po 30 minutach pomiaru przechodzi do gotowości, wyświetla się, pozostaje tylko 1 akkucheck LED. Pracuje 4,5 godziny z pełnym ładowaniem. Czytanie są wiarygodne i dobre reakcje po otwarciu okna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo ciekawa jednostka, zajmuje sporo czasu, aby się rozgrzać, ale kiedy to się stanie pokazuje poziom CO w czasie rzeczywistym, okna otwarte lub zamknięte pokazują, czym oddychasz. Polecana dla tych, którzy dbają o swoje środowisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Porównałem te wartości z wartościami systemu zawodowego. Jestem zdumiony, jak równoważne są wartości testowe tego taniego urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    good product to control environment inside home air quality good monitor to understand when changing air and feel more safe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobrej jakości szybka dostawa dobre opakowanie. Cieszy się, że można w ciągły sposób sprawdzać jakość powietrza w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 675
    • Ft30 305
    • Ft17 500
    • Ft5 048
    • Ft12 758
    • Ft31 252
    • Ft11 994
    • Ft8 748
    • Ft5 831
    • Ft10 415
    • Ft7 258
    • Ft14 251
    • Ft12 625
    • Ft8 837
    • Ft33 462
    • Ft58 340
    • Ft37 882
    • Ft6 194