Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Zapłaciłem za 2x500m, ale otrzymałem 1x500m i 1x300m. Zapłaciłem taką samą cenę za oba, ale nie dostałem tego, za co zapłaciłem! Proszę, czy firma może skontaktować się z prośbą o zwrot kosztów, lub planować wysłać mi to, za co faktycznie zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    منتج جميل خط الصيد للمرة الثانية اعدة شراءة كان الوصول سريعاً حالة المنتج جديدة انا سعيد 👍 في المرة القادمة سوف اجرب مضفر 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2018

    O carretel veio quebrado, porém, não comprometeu o produto. Sendo assim sem necessidade de troca! Quanto a qualidade avaliei não posso falar muito, pois, não usei ainda. O motivo de ter avaliado com 4 estrelas foi por conta que quando fui enrolar na carretilha a linha soltou muita tinta em minha mão... Obrigado e por enquanto estou satisfeito com o produto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Potrzebuję żółtego sznura do wyciągarki z mojej ciężarówki. Bardzo stabilny bez wcinania mi palców. Po prostu splątać się igłą do szycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Quality Japanese 100# Braid. Took a while to get here but arrived a few days earlier than expected. I have also used 60# and 30# and they are as good as the expensive ones. All spools have arrived broken on one or both sides though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2018

    Foarte bune la pret si foarte rezistente...recomand

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2019

    prodotto arrivato ben confezionato, da provare, sembra resistente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mimice
    FR
    15/11/2018

    Il ne me reste plus qu'a le mettre sur un moulinet pour pécher le silure et voir la résistance.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    Parece de boa qualidade, falta testar agora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    produto com embalagen quebrada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.86
    • US$17.33
    • US$9.19
    • US$8.07
    • US$34.64
    • US$18.47
    • US$16.93
    • US$20.78
    • US$12.71
    • US$68.19
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$20.69
    • US$11.05
    • US$8.07
    • US$38.99
    • US$14.10
    • US$19.99