Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Ten samochód jest szybki! Miałem mały problem z kilkoma śrubami, ale mały schowek na nitki i wszystko było dobrze! Zdjąć spoiler przed użyciem. To nie potrwa 5 minut. Szybciej niż gepard

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Niesamowity samochód!!! Runs Great, dostarczony w ciągu 52 dni, jak oczekiwano i pudełko było w idealnym stanie! Jak widać na zdjęciach, miałem dużo zabawy!!! Spoiler się zepsuł i bez niego lepiej działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetny produkt, dotarł w odpowiednim czasie, realnie jak z opisu, cena bez porównania, wyjątkowa.Consiglio dla każdego, kto chce kupić poważny produkt o wysokich kosztach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    this car is crazy fast and very durable to any type of wreck,(tree, ankles, or even the dogs getting after it). the only thing I'm not happy about is that I didn't get any tools with it and my batteries were not charged and ready. and one more thing, you've got to get an adapter to plugs it in for charging the batteries.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Najwyższej ceny wydajność mega jakość i niesamowita wydajność! Pojazd jest po prostu świetna zabawa!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Dobry Backer trzyma się na pół przyzwoicie jestem trochę twardy na rzeczy i nie jest źle biorąc pod uwagę 65 to jest dość chamskie ale też gibki mój 3-letni syn to prowadzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Bardzo szybka dostawa jest świetna zabawa, więc jest też mały, ale jeśli chcesz go prowadzić za pierwszym razem wszystkie śruby nadal zamykane lakier na mnie śruby zostały rozluźnione z głównego biegu i dostać kolejny klucz inbus 1/16

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Przyszedł prawie tydzień wcześniej. Wygląda dobrze, nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Otrzymałem trochę z góry i nienaganny stan jeszcze nie mieli szansy go przetestować ale czekam z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Bardzo szczęśliwy i bardzo zadowolony Szybka wysyłka Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft109 997
    • Ft86 233
    • Ft76 063
    • Ft193 444
    • Ft93 440
    • Ft98 817
    • Ft60 325
    • Ft59 013
    • Ft75 407
    • Ft60 587
    • Ft26 882
    • Ft120 463
    • Ft29 154
    • Ft11 800
    • Ft106 719
    • Ft32 784
    • Ft33 387
    • Ft30 489