Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z RC Car. Łatwy w prowadzeniu. Dobre hamulce. Ale jest naprawdę szybki na trójce. Obsługa klienta skontaktowała się ze mną również w ciągu 24 godzin w związku z moim pytaniem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Wszystko, doskonałe przybyło bardzo szybko. Polecam, jeszcze nie wypróbowany, ale życząc 🤪👌🏎️💨💨💨, umieścić ale jest to, że nie został zapakowany, ale jak widać na zdjęciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Samochód jest zgodny z opisem, czas dostawy ok, akcesoria wszystkie kompletne, pierwsza krótka trasa podgrzewania rumu super. Ludzie, sprawa idzie do przodu bez końca, już z lipo nen 3s. Nie wiem, czy ośmielę się pakować czwórki. Jakość uważam to za bardzo dobrze przetworzone, i jak uważam za bardzo solidne, zobaczmy co się stanie pierwszy 😊 ode mnie KLARE KAUFEMPFEHLung!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    To coś jest niesamowite. Zdecydowanie polecam!!! Ale chciałbym, żeby dołączyli do niego zapasowe klipsy do ciała i poprawili przednie światła trochę bardziej, żebyś nie został oślepiony 🏎🤙👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Po łatwych trudnościach w starcie wszystko działało wspaniale. Model robi solidne wrażenie. Cena wydajność dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Super zadowolony klient.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Super szybka dostawa, najlepszy samochód. Jestem bardziej niż zachwycony. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dostawa z magazynu w Moskwie. Cały, kompletny zestaw. Działa na hurę. Dziecko (32 lat) szczęśliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Doskonały samochód RC. Szybki i szalony prosto z pudełka. Czasem graniczy z strachem. Wszystkie części są bardzo solidne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Świetny samochód RC!. Nie jest to oryginalna skorupa, bo skasowałem przedni koniec 2 godziny po przybyciu z Banggood, jeden z najsmutniejszych momentów w moim życiu. Nie jedźcie nim ulicą z zaparkowanymi samochodami, bo to będzie kosztowny błąd!. Części są łatwo dostępne online i wszystko można naprawić. Ten samochód nie ma problemu z terenem i jego absolutny wybuch do jazdy!. Upewnij się, że dostaniesz tą z dwoma bateriami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft100 512
    • Ft128 261
    • Ft100 512
    • Ft123 214
    • Ft89 714
    • Ft61 046
    • Ft110 070
    • Ft114 078
    • Ft28 671
    • Ft157 044
    • Ft32 371
    • Ft45 629
    • Ft13 594
    • Ft4 622
    • Ft16 955
    • Ft16 369
    • Ft7 397
    • Ft66 287