Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    Samochód jest zgodny z opisem, czas dostawy ok, akcesoria wszystkie kompletne, pierwsza krótka trasa podgrzewania rumu super. Ludzie, sprawa idzie do przodu bez końca, już z lipo nen 3s. Nie wiem, czy ośmielę się pakować czwórki. Jakość uważam to za bardzo dobrze przetworzone, i jak uważam za bardzo solidne, zobaczmy co się stanie pierwszy 😊 ode mnie KLARE KAUFEMPFEHLung!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Doskonała aplikacja do kupienia, ponieważ nikt inny nie chciał, abym wysłał ten rc samochód do chile, dotarł na wskazany termin i pakiet w bardzo dobrym stanie, moim zdaniem. Spełnia wszystko w jego opis jest bardzo szybki i twardy do ciosów, doskonały rc truck, aby cieszyć się na każdym terenie. Dziękuję, banggood

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Bardzo dobrze, jak na pierwszy rc na zdjęciu. Wygląda na mały, ale nim nie jest. Mam go od dwóch tygodni i coś, co wjechałem w asfaltową trawę. Jak na razie nic nie rozumie. Złamałem podparcie ramienia i 1 drążek na kierownicę. To moja wina, że ona zasługuje...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Produkt naprawdę bardzo ładny i wykonywania, szkoda przybyłem z przodu led nie działa, mamy nadzieję, że rozwiązać problem z banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Warto, to jest zabawne, zwłaszcza z zestawem FPV. Szkoda, że w zestawie nie ma futerału ochronnego (pyłoodpornego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Mój drugi gepard, jak byłem zadowolony z mojego pierwszego. Jednak brakowało 110 adaptera do ładowarki akumulatora. Również oś pękła w ciągu pierwszej minuty jazdy. Dwie inne osie złamały się wkrótce potem. Skończyły się części zamienne. Próbowałem wyjaśnić do obsługi klienta ze szczegółowymi wiadomościami i zdjęciami, ale został poproszony o więcej informacji, a także wideo. Nie jest wart więcej mojego czasu. Ale szybko się rozpłynąłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo szybka wysyłka z CZ do Belgii (3 dni). Zamówione w niedzielę, dostarczone w środę. Niezwykle szybki na 3s, złamany kości psa po pierwszych 5 minutach (bez bicia). Jeśli zdecydujesz się kupić jedną, zamów kilka zapasowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przybywam w doskonałym stanie, bardzo dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Super nelle rc wagen accu’s binnen 8 minuten leeg en worden wat warm. Opgeladen binnen 1,5 uur. Verder snelle levering en goed verpakt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    UN PURA SANGRE (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$312.99
    • US$369.68
    • US$335.99
    • US$310.97
    • US$290.97
    • US$192.99
    • US$302.99
    • US$198.99
    • US$366.80
    • US$90.99
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$24.99
    • US$60.99
    • US$92.99
    • US$122.99