Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Zamówiłem trzy zestawy gepardów JLB, jeden dla siebie, jeden dla mojej żony i jeden jako wsparcie lub części zamienne. Wszystkie przybyły po zaledwie 4 dniach z magazynu UE w Republice Czeskiej. Truggy wyglądają fantastycznie, wydają się dobrze wykonane i dobrze zapakowane! Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i nie możemy się doczekać, aż zaczną działać! Dziękuję Banggood, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dostawa: Nieskazitelny i kompletny, a także szybki w tych szalonych czasach. Pierwsze wrażenie: Bardzo solidny i solidny, jak na swoją klasę. Przednie zawieszenie wydaje się być nieco sprężyste. Jakby nie było oleju szokującego. Sprawdzę to później. Opony są chwytliwe i miękkie. Może trochę za miękka na czwórki. Łączę go z prześcigowym Kitem 120A, który zawiera Servo i oczywiście bezszczotny silnik 3670 2650KV. I kontroler DumboRc Rozpocznijmy budowę, 😃

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    thanks banggod

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Good platform

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    To jest bestia! Nie mogę się doczekać, aż wpakuję się w to elektroniki i rozwalę miejscowy skatepark. W pełni zmontowany, gotowy do wrzucenia do niego kierownicy, RSG, silnika, odbiornika i baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    vale la pena esperar la entrega el auto es bueno de mucha calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wyścig JLB Dzisiaj otrzymałem moje zamówienie, samochód bardzo dobrej konstrukcji, posiadam gepard również model JLB RACING v3 teraz JLB RACING. Szybka wysyłka, jak również dostawa w mniej niż 4 dni z magazynu Przemyśl. Chciałbym podziękować Banggood za tę ofertę, która sprawiła, że bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2017

    Fast delivery.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Naprawdę ładna rama jak na tę cenę. Wygląda bardzo solidnie, jak na razie nic nie pękło. Mam przerośnięty silnik dla tego samochodu, aby dać mu więcej. Zalecany silnik to 3670, ale używam 4270 silnika z 2350kv (Jak testowałem silnik 4070 będzie pasować do tego samochodu, ale jest metalowa płytka na podłodze, więc nie ma różnicy w konstrukcji samochodu). Dla silnika w moim przypadku 2350kv jest zdecydowanie za szybki. Prawdopodobnie jechałby 100 km/h. Proponuję 1900kv dla idealnej równowagi między przyspieszeniem a maksymalną prędkością. Używam serwo 20kg, co moim zdaniem wystarczy, aby obrócić koła, więc nie zalecam używania słabszego serwo. Mówiąc o Esc Używam Skyrc toro 120A Esc z baterią 4S 5000mAh. Ogólnie naprawdę ładny i potężny samochód, może trochę za szybki 😀

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    W końcu mam to! Teraz muszę umieścić całą elektronikę i jestem gotowy do ucieczki! Pakiet :) powinien być bardziej zabezpieczony!!! Tylko taśma z boku nie wystarczy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$295.99
    • US$130.99
    • US$108.99
    • US$71.99
    • US$156.99
    • US$202.99
    • US$104.99
    • US$317.99
    • US$147.99
    • US$136.99
    • US$228.99
    • US$115.99
    • US$133.99
    • US$110.75
    • US$315.09
    • US$66.99
    • US$125.99
    • US$65.99