Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Dostawa: Nieskazitelny i kompletny, a także szybki w tych szalonych czasach. Pierwsze wrażenie: Bardzo solidny i solidny, jak na swoją klasę. Przednie zawieszenie wydaje się być nieco sprężyste. Jakby nie było oleju szokującego. Sprawdzę to później. Opony są chwytliwe i miękkie. Może trochę za miękka na czwórki. Łączę go z prześcigowym Kitem 120A, który zawiera Servo i oczywiście bezszczotny silnik 3670 2650KV. I kontroler DumboRc Rozpocznijmy budowę, 😃

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Zamówiłem trzy zestawy gepardów JLB, jeden dla siebie, jeden dla mojej żony i jeden jako wsparcie lub części zamienne. Wszystkie przybyły po zaledwie 4 dniach z magazynu UE w Republice Czeskiej. Truggy wyglądają fantastycznie, wydają się dobrze wykonane i dobrze zapakowane! Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni i nie możemy się doczekać, aż zaczną działać! Dziękuję Banggood, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wyścig JLB Dzisiaj otrzymałem moje zamówienie, samochód bardzo dobrej konstrukcji, posiadam gepard również model JLB RACING v3 teraz JLB RACING. Szybka wysyłka, jak również dostawa w mniej niż 4 dni z magazynu Przemyśl. Chciałbym podziękować Banggood za tę ofertę, która sprawiła, że bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jest to kwintesencja Jlb, idealna do biwakowania i skakania. Tyle zabawy. Aby zainstalować esc musiałem umieścić drewniany suplement pod spodem, ponieważ jest większy niż pierwotnie przyniesiony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    W końcu mam to! Teraz muszę umieścić całą elektronikę i jestem gotowy do ucieczki! Pakiet :) powinien być bardziej zabezpieczony!!! Tylko taśma z boku nie wystarczy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Naprawdę ładna rama jak na tę cenę. Wygląda bardzo solidnie, jak na razie nic nie pękło. Mam przerośnięty silnik dla tego samochodu, aby dać mu więcej. Zalecany silnik to 3670, ale używam 4270 silnika z 2350kv (Jak testowałem silnik 4070 będzie pasować do tego samochodu, ale jest metalowa płytka na podłodze, więc nie ma różnicy w konstrukcji samochodu). Dla silnika w moim przypadku 2350kv jest zdecydowanie za szybki. Prawdopodobnie jechałby 100 km/h. Proponuję 1900kv dla idealnej równowagi między przyspieszeniem a maksymalną prędkością. Używam serwo 20kg, co moim zdaniem wystarczy, aby obrócić koła, więc nie zalecam używania słabszego serwo. Mówiąc o Esc Używam Skyrc toro 120A Esc z baterią 4S 5000mAh. Ogólnie naprawdę ładny i potężny samochód, może trochę za szybki 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Super szybka wysyłka z CZ. Bardzo mocne podwozie. Dopełniam go silnikiem 4068/2050kv, 120A RSG i 35kg serwo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Ładny samochód, łatwo zrozumieć dlaczego to jest najlepszy sprzedawca. Proste wzornictwo i wydaje się trwałe ogólnie (zobaczymy, jak długo trwa pręt i mocowanie skrzydeł). Udało mi się zmieścić Surpass kk 120 esc, miażdżąc górną płytę podwozia i rozstawiając przednią kierownicę 3 mm do przodu. Jest kilka innych modów, żeby to zadziałało. Połączyłem to z silnikiem o mocy 4068 1900kv, który ledwo mieści się (siedzi tuż na podwoziu). Zamówiłem 3670 2600kv, bo myślę, że to może być lepsze dopasowanie. Używam Dumbo RC X6 z odbiornikiem żyrowym. Naprawdę podoba mi się rozmiar, to duża dziesiąta skala albo bardziej 1/9. Zdjęcie nie jest świetne, ale pokazuje mod podwozia i dystanse na serwerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    all good. as descrived. it took a while but bangood solved the problem. 5 stars

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Cały i zdrowy, na czas i żadnych rozbieżności. Kupuję od tego momentu tylko u Banggood, sama obsługa klienta i dostępność części jest naprawdę lepsza niż mój lokalny sklep hobby. Wolę JLB niż Traxxas i Arrma każdego dnia 🙅‍♂️💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft104 226
    • Ft102 616
    • Ft88 329
    • Ft95 369
    • Ft55 717
    • Ft110 017
    • Ft25 359
    • Ft120 224
    • Ft34 084
    • Ft28 840
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft15 074
    • Ft22 612
    • Ft25 890