Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(442)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(442)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Chciałem pierwszy samochód niezbyt drogi między 300 a 400 €, aby wprowadzić mnie do RC, a dokładniej do bicia. Po kilku badaniach w internecie i testach wideo, zwróciłem się do tego modelu. Dostawa trwała 4 dni z Republiki Czeskiej. Wcale nie jestem rozczarowany, jest szybki i mocno przyspiesza. Byłem w stanie porównać go z modelami termicznymi, które jechały z tą samą prędkością. Moment obrotowy na prąd jest dostępny natychmiast przy ponownym przyspieszeniu termiczny pozostał na miejscu. To naprawdę fajny samochód, podczas dużego przyspieszenia samochód wstaje. Działa naprawdę dobrze, a pilot jest skuteczny. Bierzemy to szybko w ręce. Bateria dostarczana z nią pozwala na odtwarzanie około 20 minut, to zależy również od jazdy 😉 ładowarka jest trochę „wolna" do ładowania baterii, ale działa dobrze. Zainwestowałem w nową, mocniejszą baterię 3S i podwójną ładowarką, która pozwala mi na ładowanie obu baterii jednocześnie i dość szybko. Poziom solidności. Zawieszenia działają dobrze i pozwalają na piękne wyboje. Jako początkujący, mam czasami kilka podróży i chybione skoki, samochód nie wzdrygnął. Mam go od 4 miesięcy, a jedynym problemem, jaki miałem, jest utrata dwóch centralnych orzechów, które trzymają koła. Wskazówka na początku: zdemontować 4 nakrętki, a następnie użyć sieci hamulcowych Loctite (wystarczy niebieski). Od czasu więcej kłopotów. Podsumowując, to świetny samochód! Wartość dla pieniędzy na szczycie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    This thing is a beast, Fast, comes with a Dumbo RC transmitter (so great range to match the speed). Tough - took it to a concrete BMX park for my first bash ever, plenty of bad landings and only broke the wing mount and added a few scratches to the body. Speed on stock 3S is insane - need a big area to get it up to top speed. Will buy a 4S battery for laughs. Hard to get wheels off - read the RC groups thread. Excellent truggy. Mods so far: dsservo 3218 pro servo (much faster than stock analog) - the Kevin Talbot fibre-glass tape and Shoe Goo mod to the body (makes it heaps stronger). Also need to tighten a lot of the screws before giving it a run - including the motor mount. Delivery was very quick from AU warehouse.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetny pojazd, ale uwaga! Nie nadaje się dla początkujących! Idzie dobrze i szybko, jednak wymieniłbym plastikowe części z metalowym zestawem, ponieważ plastik niestety szybko się łamie. Tak więc samochód RC kosztuje w sumie 400 euro zamiast 300 euro, ale jest znacznie bardziej stabilny i można jeździć dłużej i dlatego jest wart swoich pieniędzy, ale wymiana jest niestety konieczna. Dostarczanie szybsze niż sądzono, jak zawsze dobre!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Pakiet przyszedł w świetnym stanie i przyszedł szybko, z Grecji zajęło tylko 8 dni i jestem pod wrażeniem jakości i wielkości samochodu. Nie wspominając o prędkości, że szalony potwór łatwo się kołuje, a maksymalna prędkość jest blisko 80 km tylko na 3!! Wyobraź sobie, że jeśli ma 4s, może z łatwością osiągnąć 100 km+. Teraz ma kilka słabych punktów, takich jak wały napędowe, które mają tendencję do zginania po twardym waleniu, więc na wszelki wypadek zamówiłem części zamienne. Również tylne skrzydło może łatwo złamać się po kilku złych lądach, ale mimo to nie wpływa na jego osiągi. Ogólnie za swoją cenę jest to jeden z najlepszych zakupów można uzyskać, całkowicie zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Świetny samochód, muszę spróbować. Pierwszy raz zamówiłem dla mnie ad banggood, ale jestem bardzo szczęśliwy. Obsługa klienta jest również dobra, jeśli miałem jakieś pytania. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    To jest szalony samochód RC. Jest szalenie szybki, trudny do opanowania, ale jest taki zabawny. Nie lubi zimnych, plastikowych części łatwo się psują na zimno. To może przyjąć kilka potwornych trafień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Najlepsze RC dla pieniędzy. Świetny zasięg, był większy niż się spodziewaliśmy, i jest super szybki, nie można nawet na pełnych obrotach. Szybka wysyłka i wszystko ładne, namierzanie też dobre. Skrzynka była trochę uszkodzona, ale wszystko w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    To bardzo szybki i zabawny samochód RC. To zawsze robi koła i jest super zabawa w prowadzeniu i jest bardzo dobry dla początkujących kierowców. W cenie ten samochód posiada materiał dobrej jakości i jest trwały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Samochód był tam super szybki, nawet szybszy niż zapowiedziano. Dokładnie tak samo szybko, jak samochód tam był, na szczęście można go łatwo przecisnąć za pomocą pilota ;) Jak na razie jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Well Package No Scraps or Damage 😊 Came within 11 days of order To England Birmingham 👍 Can't Waite to play with it New Version 120a JLB Cheeta Looks Amazing 💯 Bang goods are The Real Deal 💯👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 987
    • Ft85 249
    • Ft31 482
    • Ft118 848
    • Ft57 518
    • Ft6 657
    • Ft58 729
    • Ft82 948
    • Ft5 749
    • Ft28 758
    • Ft34 510
    • Ft4 538
    • Ft16 042
    • Ft133 204
    • Ft88 113
    • Ft25 730
    • Ft31 785
    • Ft3 842