Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(237)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Zamówienie otrzymane w 5 dni z magazynu CZ, super dobrze zapakowane w przeciwieństwie do Zd wyścigów;) bardzo dobry 1/8, nieźle dla Basha, jeśli pójdziemy rozsądnie, ale do konsolidacji tak jak ja i to jest idealne!!! Kupić 220 euro z kodem koszty wysyłki w tym stosunek jakości do ceny nie ma lepszego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Na całym dobrym samochodzie. Bardzo szybki, 80kmh naprawdę robi. Niestety płyta się wygina, a silnik robi się gorący. Zamów bezpośrednio 2x ulepszony cvd ea1061, w przeciwnym razie musisz zginać wały napędowe prosto po każdym jeździe. 2x wentylatory, które zamówiłbym bezpośrednio.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Naprawdę lubię ten samochód RC, jeździ bardzo szybko. (pewnie nie to, co twierdzą, ale to tylko na 3S). Na twoim miejscu nie uderzyłbym zbyt mocno, bo kołki są miękkie, a silnik ma tylko jeden silnik. Jeśli przeskoczysz, upewnij się, że podłożysz gorący klej pod silnik, żeby wchłonął szok. Pasek na kółkach, prawie bezużyteczny, jest za mały na prędkość pojazdu. Złamałem ciało po pierwszym wypadku, ale ogólnie, produkt wydaje się naprawdę dobrej jakości. Metalowy baton jest mocniejszy niż ARRMA, dla porównania... Opony są dobre, naprawdę fajnie jest dryfować i poszaleć, ale cokolwiek robisz, nie dotykaj okrągłego dila po prawej w „tajemnej" sprawie nadajnika... zaufaj mi! Radio czuje jakość, trochę za późno na odpowiedź, ale do przyjęcia. Ciało jest piękne i radzi sobie z kraksami całkiem nieźle. Poza słupem, nie miał jeszcze nic złamanego. Światła z przodu samochodu są bardzo potężne i sprawiają, że wygląda jak bestia w nocy. Ostrożnie z przepustnicą, to okrutne! Miałem mały problem z moim, prawe tylne koło jest trochę luźne, bo ramię nie było odpowiednio dopięte, co sprawia, że koło trochę się wybija. Ale ogólnie, szybka dostawa, stosunkowo tani, szybki i niezawodny... naprawdę nie mogę narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Odciski jazdy: Szalenie szybki, taki zabawny samochód. Samochód jest tak obezwładniony, że próba doprowadzenia go do maksymalnej prędkości nawet na ulicy mieszkalnej (dla samochodów) jest niemożliwa w mokrym. Nieustanny obrót kołami tyłków; rewelacja! Wodoszczelność i przyjemność: To taka radość na śniegu, tylko zacieranie rzucało śniegiem na jego drodze. Zdecydowanie za 120A Esc za bonus mocy i wodoodporne części. Akumulator: Bateria wydaje się być w dobrym stanie, równoważąc ją po raz drugi i równoważy wszystkie trzy komórki do 4,20 V za każdym razem. Przesyłka: Przesyłka była dłuższa niż 4-6 dni, co było obiecanym czasem dostawy, myślę, że skończyło się 8 dni roboczych. Ale to zrozumiałe w czasie świąt i 8 dni jest nadal do przyjęcia. I był zapakowany tylko w cienki plastikowy worek, który ledwo zakrywał pudełko, ale jakoś wyszedł bez szwanku. Stąd 3 starty do wysyłki. Usługa celna: Nie miałem jeszcze powodu, aby skontaktować się z obsługą klienta, więc nie mam pojęcia o jakości tego, więc wybieram 4 i mam nadzieję, że są tak dobre lub lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Oto zakup, z którego mogę się pochwalić i być dumnym. Szybko dostarczono ciężarówkę, która nie była nawet wgnieciona w skrzynce, która była w idealnym stanie, Otworzyłem go i otrzymałem wszystko, co było w opisie sprzedanych przedmiotów, ciężarówka jest bardziej hałaśliwa i twarda, niż sobie wyobrażałem jego jakość zbudowaną. Ładny nadajnik, jak również, Jestem szczęśliwy szczęśliwy szczęśliwy szczęśliwy, o wiele lepsze doświadczenie niż moje doświadczenie z helikoptera na początku tego roku. Dzięki temu odzyskałem swój interes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Ten samochód nie potrzebuje prezentacji. To najszybsza ciężarówka 3S na rynku, przyjechała do Włoch w 50 dni w solidnej, podwójnej kreskówki. Tanks Banggood, dobry strzał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wielki samochód! Ekstremalnie mocny i szybki, wszystkie komponenty są dobrej jakości z wyjątkiem pokrywy w tanim plastiku. Przesunąłem odbiornik i zainstalowałem wentylator na silniku. Przybyli po 3 tygodniach we Włoszech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo ładny samochód z dużą mocą!!! Bateria działa 20min czasu pracy, więc radzę kupić więcej liposu 3s, aby mieć więcej czasu. Przesyłka była szybka i namierzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    very nice car, very good quality, real fast. perfect and fast delivery, real good choice with dumbo rc radio

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Bardzo dobrze spakowane i zebrane w 4 dni z Hiszpanii do Francji, więc bardzo szybkie bravo bangood jak zwykle 👍 bravo. Dla samochodu jest naprawdę potężny.. Nie martw się o początkujących. Gorąco polecam ten model do dzikiej bicia 😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft105 552
    • Ft96 583
    • Ft103 922
    • Ft89 453
    • Ft121 753
    • Ft93 924
    • Ft126 795
    • Ft82 349
    • Ft169 067
    • Ft28 543
    • Ft31 998
    • Ft29 207
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft3 382
    • Ft20 245
    • Ft45 140
    • Ft68 375