Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(270)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(270)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2017

    Wow over the moon with this jlb cheetah extreme used discount code so got it cheaper fantastic price well worth money 12 days to uk very fast well made would certainly recommend product and this is first ever time used bangood so thank you and look forward to buying from you again brilliant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Po niektórych problemach z wysyłaniem (US CN CZ... itd... musiałem zapłacić więcej niż oczekiwałem (licząc 10% pierwszego zamówienia, które straciłem promo) 320 € zamiast 270 € **** jestem bardzo zadowolony z wyniku z dostawy i opakowania na górze w drzwiach mojego domu w 1 miesiąc z Sms 1 dni przed recep... Dzięki vs i do zobaczenia wkrótce na następne zamówienie.... Ryszardzie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    Finally got my Cheetah today and I must say...I LOVE IT. It totally looks insane and the power is amazing. I immediately took to it with a spray can and added my personal touch ‘Matt Black’. I have also upgraded the controller to a Radiolink RC4GS and the difference is incredible, so much more control than standard. The only bad thing is that the tyres are glued onto the rim so there is no way of being able to ductape the insides to stop ballooning. Other than that, it’s perfect. I highly recommend this truggy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zamówienie otrzymane w 5 dni z magazynu CZ, super dobrze zapakowane w przeciwieństwie do Zd wyścigów;) bardzo dobry 1/8, nieźle dla Basha, jeśli pójdziemy rozsądnie, ale do konsolidacji tak jak ja i to jest idealne!!! Kupić 220 euro z kodem koszty wysyłki w tym stosunek jakości do ceny nie ma lepszego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Na całym dobrym samochodzie. Bardzo szybki, 80kmh naprawdę robi. Niestety płyta się wygina, a silnik robi się gorący. Zamów bezpośrednio 2x ulepszony cvd ea1061, w przeciwnym razie musisz zginać wały napędowe prosto po każdym jeździe. 2x wentylatory, które zamówiłbym bezpośrednio.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Odciski jazdy: Szalenie szybki, taki zabawny samochód. Samochód jest tak obezwładniony, że próba doprowadzenia go do maksymalnej prędkości nawet na ulicy mieszkalnej (dla samochodów) jest niemożliwa w mokrym. Nieustanny obrót kołami tyłków; rewelacja! Wodoszczelność i przyjemność: To taka radość na śniegu, tylko zacieranie rzucało śniegiem na jego drodze. Zdecydowanie za 120A Esc za bonus mocy i wodoodporne części. Akumulator: Bateria wydaje się być w dobrym stanie, równoważąc ją po raz drugi i równoważy wszystkie trzy komórki do 4,20 V za każdym razem. Przesyłka: Przesyłka była dłuższa niż 4-6 dni, co było obiecanym czasem dostawy, myślę, że skończyło się 8 dni roboczych. Ale to zrozumiałe w czasie świąt i 8 dni jest nadal do przyjęcia. I był zapakowany tylko w cienki plastikowy worek, który ledwo zakrywał pudełko, ale jakoś wyszedł bez szwanku. Stąd 3 starty do wysyłki. Usługa celna: Nie miałem jeszcze powodu, aby skontaktować się z obsługą klienta, więc nie mam pojęcia o jakości tego, więc wybieram 4 i mam nadzieję, że są tak dobre lub lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    La verdad muy conforme, viene con todo lo dicho. Cumple a las mil maravillas. Gracias por el producto. Lo recomiendo. Ahora a disfrutarlo, lo probé poco ya me llego hace 1 día, pero con lo poco q anduve quede muy contento!!! Saludos y Muchas Gracias Banggood!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    I have owned MANY RC cars in my time, but this is the first one I have purchased for many years. Firstly, it really is 'RTR', straight out the box it is ready to drive. Simply charge the lipo, put AA's in the tx and away you go! Really well packaged and arrived in perfect condition, in the box you get the tx, the car, charger, instruction manual and stickers (not put mine on yet). The charger can charge 3-4s though the balance lead, and charges at 1a. Therefore your 4,000mah lipo will take around 4 hours to charge using this. I will be cutting the connector off and replacing them with XT60 as I use them on all my other gear and can then use my big charger. The car is VERY fast... if anything, a little too fast, and thats on the supplies 3S. It's actually quite hard to use full throttle as it will backflip, even if you gently ease it on. Absolutely love it, great fun and feels really solid and well built. The suspension works really well and feels designed to take rough landings and big jumps. I can't comment on durability at the moment as I've only ran 2 batteries though it, but I see there are spares available for when the time comes. Only issue i have had with this so far is that it doesn't always reverse when you push the trigger forward... maybe i just need to adjust the channel trim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Super szybka i skacze bardzo wysoko. Uważaj na to, jak wysoko skaczesz i jak dobrze wylądujesz albo twoja ciężarówka skończymy jak moja i będziemy zamawiać części zamienne. (Wszystkie przerwy to moja wina)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Naprawdę lubię ten samochód RC, jeździ bardzo szybko. (pewnie nie to, co twierdzą, ale to tylko na 3S). Na twoim miejscu nie uderzyłbym zbyt mocno, bo kołki są miękkie, a silnik ma tylko jeden silnik. Jeśli przeskoczysz, upewnij się, że podłożysz gorący klej pod silnik, żeby wchłonął szok. Pasek na kółkach, prawie bezużyteczny, jest za mały na prędkość pojazdu. Złamałem ciało po pierwszym wypadku, ale ogólnie, produkt wydaje się naprawdę dobrej jakości. Metalowy baton jest mocniejszy niż ARRMA, dla porównania... Opony są dobre, naprawdę fajnie jest dryfować i poszaleć, ale cokolwiek robisz, nie dotykaj okrągłego dila po prawej w „tajemnej" sprawie nadajnika... zaufaj mi! Radio czuje jakość, trochę za późno na odpowiedź, ale do przyjęcia. Ciało jest piękne i radzi sobie z kraksami całkiem nieźle. Poza słupem, nie miał jeszcze nic złamanego. Światła z przodu samochodu są bardzo potężne i sprawiają, że wygląda jak bestia w nocy. Ostrożnie z przepustnicą, to okrutne! Miałem mały problem z moim, prawe tylne koło jest trochę luźne, bo ramię nie było odpowiednio dopięte, co sprawia, że koło trochę się wybija. Ale ogólnie, szybka dostawa, stosunkowo tani, szybki i niezawodny... naprawdę nie mogę narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.84
    • US$149.99
    • US$100.99
    • US$95.99
    • US$113.99
    • US$460.99
    • US$219.99
    • US$69.99
    • US$156.99
    • US$129.35
    • US$478.99
    • US$315.09
    • US$138.50
    • US$32.99
    • US$80.99
    • US$37.99
    • US$118.99
    • US$126.99