Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Bardzo zadowolony z całej obsługi z Banggood, miałem już okazję spróbować to mogę tylko powiedzieć, że to fantastyczny bardzo dobry automat adrenaliny. Polecam każdemu „Wielkiemu" dziecku 👍🙂🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dostawa trwała trochę długo. Jakieś 2 miesiące. Ale teraz jestem zadowolony. Świetne urządzenie, jest bardzo zabawne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z samochodu, obróbki samochodu, wszystkie części aluminium i dwie dostarczone baterie są naprawdę górne. Szybka wysyłka i tylko dwa tygodnie oczekiwania do przybycia artykułu. Z tego jest kciuk do góry. Dobra robota. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Otrzymane w krótkim czasie, dobrze zapakowane pudełko w idealnym stanie, wystarczy przetestować samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dlaczego pilot zdalnego sterowania nie jest to, co płacę, samochód jest dobry, ale w przypadku normalnych prędkości minimum 20 km / h bardzo ostry obrót dobrze i tak stromy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Idealna..szybka dostawa. świetna cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Bardzo ładny produkt wygląda fantastycznie cebula, bardzo szybka dostawa i są w najwyższym stanie. Brawo super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobry produkt, zbudowany silny i idzie szybciej niż oczekiwano, polecam każdemu, kto szuka samochodu wysokiej jakości średniej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo szybka dostawa z magazynu CZ. Produkt w doskonałej formie. Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Samochód Gretchen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$376.99
    • US$325.99
    • US$290.99
    • US$364.99
    • US$335.99
    • US$509.34
    • US$191.29
    • US$366.80
    • US$190.99
    • US$165.15
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$145.99
    • US$136.99
    • US$9.79
    • US$90.99
    • US$92.99
    • US$60.99