Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Sam gepard jest wielki. Jest szybki i wytrzymały. Rozbiłem go na drzewie z prędkością około 30 km/h i jedynym uszkodzeniem był zagięty wał (który wbiłem prosto) i roztrzaskany korpus. Największym problemem jest przedni zderzak, który został zerwany podczas pierwszego wypadku. A także sprawdzić, czy nie ma luźnych śrub od razu po zakupie, ponieważ większość z nich nie jest wystarczająco dokręcana. Jakość śrub jest słaba, łatwo się rozbierają, a nakrętki koła odpadają, więc najlepiej jest udać się do lokalnego sklepu z narzędziami i kupić kilka zapasowych.. Czas trwania to 15min, więc kupno większej ilości jest koniecznością. Również ogrzewanie z wentylatorem jest konieczne, ponieważ silnik staje się naprawdę gorący. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z samochodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Wspaniała zabawka. Jestem pod wrażeniem solidności i siły. Super szybka wysyłka, 15 dni do Brazylii. Przybycie w podwójnym pudełku w idealnym stanie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Niesamowite samochody gotowe do jazdy. Szybka dostawa. Zamówione we wtorek, dotarły w piątek z CZ. Kupiłem dwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Najlepsze pieniądze, które wydałem w ciągu 10 lat, tak dużo mocy, dosłownie otworzyłem go po przyjeździe i wziąłem go na wybuch i nie mogę przestać się uśmiechać, Jeśli myślisz o jednym przestań myśleć i kup go nie rozczarujesz się, 🤘🤘

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Jestem naprawdę zadowolony z mojego zakupu. Bardzo szybki i o wiele większy niż sobie wyobrażałem. Dobrze zapakowane i dostarczone 3 tygodnie wcześniej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Bardzo ladna i bardzo szybka Po prostu kolor produktu nie pasuje do obrazu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Much bigger than most ten scale cars. I'd say almost 1/8 scale. lots of power especially with 4s, and 3s is still plenty of power. not quite sure yet but I think the gears may not be meshed properly making a small grinding noise when getting started, I'll check before next outting

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    A massive RC car full of power. What a joy. Received in 5 days from order. A must buy for every RC enthusiastic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Bardzo piękne! (Rysunek 1: Niebieski okrąg chroni przednie światła, w przeciwnym razie łatwo je złamać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jest większy niż się spodziewałem. Niezła RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$309.53
    • US$95.99
    • US$100.99
    • US$47.99
    • US$151.99
    • US$81.99
    • US$366.80
    • US$339.99
    • US$210.99
    • US$148.99
    • US$250.99
    • US$136.99
    • US$130.99
    • US$140.99
    • US$132.99
    • US$145.99
    • US$132.99
    • US$16.16