Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    W 3 dni w domu, idealnie zapakowany w 100% w stanie, wszystko działa jak blokada z przodu, z tyłu i z tyłu. Ciężar z pewnością nie jest 800g, jak piszą w specyfikacji, ale około 2,5 kg solidnej konstrukcji przetwarzania wielu elementów metalowych, Ale trochę strojenia (wzmacniacza) i nadbuduje przedni tylny zderzak natychmiast trzeba położyć detractor sprawia, że trudno jest przejść teren, jest zbyt nisko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Nadwozie jest dość sztywne jak na samą skorupkę, okna, klamki, światła itp to naklejki, można zamontować światła diodowe, w zdezakach sa po 2 miejsca na diody 5mm. Fajnie że ma bagażnik dachowy, dodaje realizmu nadwoziu. Ma spore opony, ale wąskie jak na te wielkość, miękki i dość przyczepne. Pilot 6 kanalowy, 5 i 6 kanał to blokada mechanizmu różnicowego, kanał 4 to zmiana biegów. Esc jest dobry, ma drag bake, można go programować karta 5 pozycyjną, w instrukcji jest opis. Ogólnie bardzo fajne autko, szkod tylko że nadwozie nie jest z tych realnych, ale daj trochę możliwość ulepszenia. https://youtube.com/shorts/zFp3SuNt12s?feature=share

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo dobra jak na tę cenę. Dysponowanie różnicami bardzo się drapie. Wideo na youtube rc.kom83 https://youtu.be/cs-eINxQO9E

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Mam dziś ciężarówkę. Nie pobije żadnych rekordów prędkości, ale to świetny czołg. Funkcje i aktualizacje na nim sprawiają, że warto. Zmieniłem opony na tory, które dobrze się nimi zajmują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    dear banggood! my friends really liked what i ordered for myself first so they asked me to order them too, unfortunately one in four RC crawlers is not working properly. the drive chain does not operate on the front axle. the diff lock at the back does not work. I want to send you a video showing all the issues. not shown in pictures. I would like to request a review and solution! Thanks in advance! Yours sincerely, Sándor Tóka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Portale z osiami były bonusem i szafki z dyferencjał też.. Ostrożnie z baterią 3S. Zerwał wspornik z osi dla paska panharda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Igual que la imagen no me ha decepcionado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Wszystko dobrze wyhodowane i gants

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$64.99
    • US$562.99
    • US$112.99
    • US$55.99
    • US$441.99
    • US$80.99
    • US$182.99
    • US$516.99
    • US$100.99
    • US$105.99
    • US$342.99
    • US$339.99
    • US$60.99
    • US$192.04
    • US$159.99
    • US$139.99
    • US$76.99