Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Wyścig JLB Witam bardzo szczęśliwy, że otrzymał mój nowy RC, doskonałej jakości produkcji, posiadam już model geparda, który znalazłem dobrej jakości. Przesyłka w ciągu 24h bardzo dobrze, dostawa w mniej niż 4 dni pozostawia GLS bez problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Samochód przybył w świetnym stanie i jest bardzo piękny i wysokiej jakości 👍👍 Przytulenie dla zespołu BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    С первого взгляда модель хорошая. После небольшой эксплуатации я столкнулся с тем что модель не прочная. Сломались обе задние наконечники тяг спойлер и стойка спойлера. Люфты в передних кулаках. Крепление сервомашинки тоже не вызывает доверия. Вообщем модель неплохая но к ней нужно привыкать и дорабатывать под себя так сказать. Из коробки на ней катать не получится.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Zamieniam to w 6-komórkową Bestię z taką kombinacją opon i myślę, że będzie to absolutnie zajebiste

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    I own a Vkar Bison as well as an original JLB Cheetah and this J3speed is by far my favorite.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Kupiłem to jako sposób na zdobycie części zamiennych. Skończyło się przenoszeniem elektryczności z mojego starego do tego nowiutkiego, błyszczącego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Przybyć w tej chwili w oryginalnym opakowaniu z częścią pasującą do silnika i wszystko inne zgodnie z definicją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Model &

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wersja ATR słynnego samochodu RC. Polecam wszystkim, którzy potrzebują części zamiennych lub po prostu nowy samochód, aby zastąpić stary. Kupowanie całego samochodu ATR jest o wiele tańsze niż kupowanie oddzielnych części. Jeszcze taniej jest kupić samochód ATR i oddzielny silnik, serwo, akumulator, odbiornik, ponieważ masz zabawę i można zbudować własny dostosowany samochód RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$191.29
    • US$190.99
    • US$366.80
    • US$325.99
    • US$290.99
    • US$270.99
    • US$335.99
    • US$83.99
    • US$509.34
    • US$218.28
    • US$139.99
    • US$108.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$18.99
    • US$11.99
    • US$145.34