Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2016

    gruwelijke rc auto. moest hem wel even makkelijk maken. instuction manual - bladzijde 9 - afbeelding links boven. zat schroefje 65 los waardoor de voorwielen niet aangedreven werden. as 66 van de zelfde afbeelding heeft een vlak stukje waar dat schroefje precies op moet anders heb je geen 4WD. Na reparatie (schroefje aandraaien)is de rc auto gruwelijk en precies zoals in de filmpjes. vrij solide. snelheids regelaar.de hoogste stand is bijna niet mee om te gaan. onwijs snel en maakt leuke loopings als je hem tegen de muur aan zet en je gas even indruk. je ga met deze rc auto zeker veel plezier hebben. Theus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2016

    I bought both JLB models. The cheetah and the 21101. Both are the inside but there are little differences in driving and appearance. First the cheetah model has bigger tires than the 21101 model. But due to the better grip the 21101 model handles better and is quicker. Big compliment to jlb; the complete drivetrain is made of solid big metal parts. Up till now I drove about 8 times and the only thing I broke was the rear spoiler. Accupack is great, up to 20 minutes playtime. Car is fast ...up to 90 km/h. We drive the cars mostly in 50% power , which can be set on the controller, this is fast enough...50 km/h and we dont want to crash the car at super high speed. Verry nice product, nice price. Hoop BG will start to sell all spare parts, because once you ll might break a little part wenn you crash. Overall a good alternative for the more expensive brands.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2017

    I will have loads of fun with this car!! Mutch for the money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Doskonała ciężarówka na pieniądze bardzo długa dostawa około 4 tygodni, ale warto czekać i jest szybka ciężarówka bardzo dobrze wykonane nie miał go jeszcze płaski, jak trzeba znaleźć płaski grunt do prowadzenia bardzo zdolnego samochodu dzięki ponownie banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2016

    Awesome car this Cheetah :D I've really had a blast driving this car.. Very durable as well.. The only thing I have been able to break was 1 LED popping out of the bumper.. Fast car.. Does fun backflips.. Flies well.. I would personally have liked the body-shell to be a bit thicker.. But well.. that goes for most RTR cars :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jak tylko go rozpakowałem, byłem podekscytowany wymiarami 1:10, zdecydowanie wygląda na większy, co na pewno pochodzi z dużych opon. Załączone jest porównanie rozmiaru z modelem wltoys 1:14 144001. Bateria naładowana, 4 baterie w pilocie i gotowe. Przyspieszenie jest naprawdę imponujące i przerażające w tym samym czasie 😁 Wyczyść rekomendację kupna ode mnie 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • JorgeE
    US
    18/08/2016

    Im impress with the power and durability for the price, one of the best purchases i made

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2017

    they wrote on the carton ready to race when i try it the motor gear damaged because the moving of motor while running motor not installed will have lose .. i want new motor gear from banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dobry produkt przybył w odpowiednim czasie dostawy.Tylko problem dotarł już złamany bez wentylatora chłodzącego.Przepraszam, ale daję negatywne recenzje, dopóki problem nie zostanie rozwiązany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    wszystko zgodne z opisem. ciężarówka jeździ jak wściekła , świetnie się prowadzi i wygląda mega przy akrobacjach. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$240.99
    • US$152.99
    • US$356.99
    • US$328.90
    • US$88.99
    • US$39.19
    • US$179.99
    • US$100.99
    • US$149.99
    • US$7.99
    • US$118.99
    • US$19.99
    • US$106.99
    • US$48.99
    • US$54.99
    • US$55.89
    • US$219.99