Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    Świetny samochód! Mocny, ale stabilny i dobry do jazdy. 80A jest tym, czego potrzebujesz. Wersja 120A prawdopodobnie jest dla wariatów. Świetny samochód, szybka wysyłka i dostawa z Niemiec! I dobra cena! Na zdjęcia box z samochodem, samochodem i jak również WLToys 144001 i akumulator w porównaniu. Ten samochód jest duży... Z mocnymi przednimi światłami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jak tylko go rozpakowałem, byłem podekscytowany wymiarami 1:10, zdecydowanie wygląda na większy, co na pewno pochodzi z dużych opon. Załączone jest porównanie rozmiaru z modelem wltoys 1:14 144001. Bateria naładowana, 4 baterie w pilocie i gotowe. Przyspieszenie jest naprawdę imponujące i przerażające w tym samym czasie 😁 Wyczyść rekomendację kupna ode mnie 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jakość argyrate ze względu na jakość nie ma pytań i sprzedawca wysłał natychmiast, ale nasze zwyczaje trzymały towar przez prawie dwa tygodnie rokzilla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Po wielu badaniach, w tym tuzinach filmów, zamówiłem oryginalne JLB Cheetah (80 amper esc) z Banggood. Ponieważ nie spieszyłem się, zamawiam go z CN z darmową dostawą, a nie z magazynu USA, ponieważ miał nieco wyższą cenę i małą opłatę za wysyłkę. Zajęło to zaledwie 7 tygodni. Przybył w idealnym stanie. Kiedy czekałem, oglądałem więcej filmów i zamówiłem tuzin części zamiennych, także z Banggood. Lżejsze paczki wydają się pochodzić z paczek lotniczych i dotarły kilka tygodni przed Gepardem. Zamówiłem też baterie 5000 ah 3s z magazynu USA. Były to świetne ceny, ale miały złącze ST60. Na szczęście, akumulatory są łatwo dostępne na Ebay za tanie. Rozpakowanie Geparda było jak na filmach - nic innego, jak ładowanie baterii i dodanie 4 AA do nadajnika. Po krótkim czasie, dałem samochód dobry raz. Kilka śrub wymagało trochę dociskania, a palec (na zewnątrz) wymagał uwagi. Jedna przednia opona trochę się trzęsła, więc przesunąłem ją na tył. Nowsze 17mm hex orzechy (nie żołądź jak na niektórych filmach) były dość wycisłe. Po pewnym czasie biegania w kul-d-sac, opony się pofałszowały. Nie mogę sobie wyobrazić tego na 4S, po nieco większej regulacji stóp Cheetah toczy się bardzo prosto. Zarówno kierownica jak i przepustnica działają świetnie. Pół kierownicy i 3/4 przepustnicy to wszystko, co mogę znieść. Mam 20 minut na baterii i 30 minut na 5000. Opony wydają się bardzo „bezpieczne". Zwykle ślizgają się, a nie potknąć ciężarówkę. Nie zauważyłem żadnych balonów. Zamówiłem kilka kółek/opony HBK, ale nie zostały wysłane. Zakładam, że będą mieli lepszy chwyt w ziemi. Dodałem wentylator i dodatkowy zlew do silnika. Podłączył się prosto do odbiornika. Światła naprawdę pomagają śledzić ciężarówkę. Czas pokaże, ale Gepard powinien zapewnić wiele godzin kłopotów, darmową zabawę. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Cieszę się, że otrzymałem dziś mój RC, bardzo dobry produkt JLB dobrze zamontowany naprawdę nie rozczarowany, że dokonał wyboru. Bezpłatna i szybka dostawa z magazynu CZ 4 dni bardzo dobra obsługa banggood naprawdę przyjemność kupić bez obaw

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Uwielbiam to! Jest tak szybki jak na to, co się z nim wiąże. Zalecam wydanie 120A, albo będziesz nagrzany, jeśli planujesz dużo walić przy pełnym gazie. Opony, które są do tego dołączone, nie są najlepsze. Upewnij się, że najpierw ulepszysz je i obserwuj osiki, mogą się łatwo zginać. Nie zrobiłem zbyt wielu zdjęć przed jazdą, ale tu jest jedno po przewróceniu i przejechaniu około 3 stóp lol.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobry produkt otrzymany szybko. Małe zagranie na poziomie kół, a nie parralele. Do dokręcania i regulacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dobry produkt przybył w odpowiednim czasie dostawy.Tylko problem dotarł już złamany bez wentylatora chłodzącego.Przepraszam, ale daję negatywne recenzje, dopóki problem nie zostanie rozwiązany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    hello seller thanks for my new Cheetah I got from u. the only thing I didn't get with my cheetah is the tools that was sapose to come with the remote truck. but I like the cheetah I got Thanks 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Tłumiki były bardzo trudne do zdobycia. (wice) Wentylator RSG odpadł i teraz nie pozostaje w obudowie. W przeciwnym razie ciężarówka jest szalenie szybka i przetrwała kilka nakładek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft102 628
    • Ft57 838
    • Ft83 665
    • Ft88 856
    • Ft8 242
    • Ft117 441
    • Ft99 544
    • Ft128 021
    • Ft32 060
    • Ft31 143
    • Ft88 874
    • Ft66 654
    • Ft73 283
    • Ft56 183
    • Ft61 374
    • Ft18 013
    • Ft28 701
    • Ft94 658