Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Delivery took exactly 1 week from cz warehouse to austria. Board looks good, everything works fine. The Binding is in "goofy" direction, thats good as I am a goofy-rider.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Dobrze biegać..i szybciej niż sądzono..tylko dobre 36.dni do Bielefeld.. okablowanie nie jest w 100% tig..ale można zamknąć samemu..ale poza tym dobrze.!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Coś się zmieniło, silniki nie mają już taktów, wyświetlacz baterii ma teraz paski i numery. Ogólnie to jest niesamowite!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Most fun I've had in a while. Treat with caution as it's ridiculously dangerous haha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    delivery too long 90 business days to Slovakia. Product very good fast and quality. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Wygląda na to, że działa poprawnie, ale muszę go wypróbować. Przesyłka trwała dłużej niż przewidywano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Ładnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Expédition rapide (moins d'une semaine). Mise en route super simple et rapide, la télécommande est déjà couplée à la planche, les batteries sont chargées. Les pentes d'accélération et de deccélération sont correctes. Moteurs puissants, elle grimpe facilement les chemins en pente. Seul petit bémol, je ne sais pas encore si c'est possible, on ne peut pas désaccoupler le moteur en descente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zamówione 26/11/20, dostarczone 12/02/21. 11 tygodni oczekiwania, 10 bez możliwości namierzenia paczki. Przybył w idealnym stanie. Wydaje się być dobrą jakością, ale czas pokaże. Bateria działa mniej niż 2 godziny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Riding on it is a big fun. I had just to remove the fett straps. Its placed on wrong place for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft458 866
    • Ft294 984
    • Ft478 532
    • Ft426 090
    • Ft442 478
    • Ft294 984
    • Ft452 311
    • Ft327 761
    • Ft294 984
    • Ft442 478
    • Ft311 372
    • Ft262 208
    • Ft229 431
    • Ft314 650
    • Ft229 431
    • Ft60 961
    • Ft188 789
    • Ft239 264