Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2019

    Un peu déçu, il n'est pas RTF (ready to fly ) du tout. Il est complètement déséquilibré au point de ne pas pouvoir voler. Il faut lui alourdir le nez. Une fois équilibré, il vole correctement.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Samolot lata bardzo dobrze, nawet jeśli latać samolotem bez podnośnika jest to trochę stresujące.Ale za 16€ masz zabawę jak szalony z tym samolotem!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    l'article est bien arrivé mais dans un mauvais état . je trouve que les emballages ne sont pas assez renforcés afin de protéger les articles.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Przybyłeś bardzo szybko. Działa bardzo dobrze i bardzo dobrze pakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    avion bien reçu , j'ai pas encore testé, il a l'air sympa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    Отличний маленький кукурузник с управлением

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Idealny dla początkujących, bo prawie niezdolny. Alertding nadaje się tylko z bardzo małym wiatrem, ponieważ nie ma windy przy 2 kanałach sterowania (może być kontrolowany w dół tylko wtedy, gdy gaz jest odbierany, przy czym normalny wiatr przenosi płaszczyznę) Ten dwupłatowiec jest zbudowany dla powolnej prędkości, w bardzo dużych pomieszczeniach i oczywiście w halach może więc latać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Z większą baterią o pojemności 380 mAh i zaciśniętym za 10 centów, był dwupłatowiec wyłączony z balastu. Ale leci tak wolno, że powinien być latany tylko z absolutnym spokojem wiatru przez niedoświadczonych „pilotów". W moim przypadku kadłub był niestety krzywy (od produkcji), tak że nie latał na początku. Tylko kiedy mogłem wygiąć kadłub prosto, gdzie pękł kilka razy i stał się lekko miękki, mógł latać. Zamówiłem drugi tego typu dwupłatowiec, prawdopodobnie ten zostanie dostarczony z prostym kadłubem. EPP jest trudne do produkcji, nawet z WLtoys 949 Ebay miałem podobne wady produkcyjne w jednym przypadku, z drugim F949 wszystko było ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Świetny produkt w porównaniu do ceny, 2 kanały RTF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Ładna wolna latawka, łatwa do latania przy niskich prędkościach wiatru. Polecam ten samolot dla początkujących. Dobra jakość jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 733
    • Ft13 155
    • Ft10 847
    • Ft4 220
    • Ft17 313
    • Ft21 322
    • Ft12 756
    • Ft20 738
    • Ft32 967
    • Ft33 346
    • Ft19 416
    • Ft48 357
    • Ft15 163
    • Ft18 575
    • Ft18 655
    • Ft14 174
    • Ft36 000
    • Ft23 405