Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    https://youtu.be/L6w6j9Ybn5k Dobry i niezawodny produkt, głównie dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    To mój pierwszy dron, więc nie wiedziałem, czego się spodziewać. Specyfikacja na papierze wyglądała dobrze, aparat fotograficzny 6k, wideo 4k, optyczny czujnik przepływu, czas lotu 25-28min, zasięg 500m. To wystarczy dla mojego pierwszego drona, mogę nauczyć się latać robić zdjęcia i być wesołym. Zdjęcia są w porządku w cenie, nie oczekuj wyraźnych zdjęć z czujnika Sony, który ma 10 lat (występuje na Samsung S3). Gimbal 3axis działa dobrze, chyba, że złamiesz oś poziomą, tak jak ja, i dron może latać na lekkim wietrze. Nie ma w nim tych wszystkich fantazyjnych rzeczy, które droższe drony jak unikanie obiektów lub śledzenie mnie, ale nie jest złe dla smaku latania. Pilot jest w porządku, ale mój telefon wysuwa się z uchwytu telefonu, ponieważ plastikowy uchwyt jest trochę elastyczny i nie ma gumki, aby go złapać (mam stacjonarny). Wystarczająco łatwy w konfiguracji w aplikacji, może latać z lub bez telefonu. Dzięki telefonom łatwiej jest oprawić zdjęcia. Paczka Banggood szybko dotarła do Australii w kilka tygodni. Niestety, Australia Post ma pewne problemy z sortowaniem i przesyłaniem paczek, więc opóźniono ją o kilka tygodni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Towary przychodzą w nowych warunkach. Kamera nie jest taka zła. Jest GPS i 3 axs dredy, więc jest dobry dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Tego się spodziewałem. Wydaje się być w dobrej formie, ale lewy przełącznik wydaje się trochę trzymać. Jak tylko ją przenoszę, wydaje się, że będzie lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Brak połączenia z Aplikacją w locie bez 5 metrów. Drona może być sterowana i niszczona wirnikami. /Spójrzcie na zdjęcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    GOOD ITEMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Produkt jest zgodny z ofertą. Łatwy w obsłudze i bardzo niezależny. Bardzo szczęśliwy i dlatego polecam go. Po dwóch lotach wszystko gra. O wysyłce bardzo informowany przez cały czas i dostarczony w ciągu 20 dni z Chin do Hiszpanii. gratuluję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    DOBRE POBIERZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Zdalne sterowanie jest do rąk dzieci, mój tablet nie mieści się na nim, zawsze telefon komórkowy... Dla telefonu komórkowego, miałbym jeden drogi, ale rozważyć, czy góra robi to, co powinien. Oprogramowanie jest w języku chińskim!!! Jeszcze nim nie latałem... Ale on prawdopodobnie będzie latał...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Nie podobała mi się ta wersja, ponieważ nie miała funkcji użycia kabla. Kiedy sygnał WiFi padł, straciłem kontrolę nad statkiem. Nie dostarczyliśmy urządzenia do punktu startu, jak obiecaliśmy, wszystko to podczas pierwszego lotu, model JJRC x 17 robi to wszystko. Najgorsze było to, że śruby mocujące śruby na prawym silniku, uwolniły się w powietrze, dron wpadł w swobodny spadek, w drugim locie, To mniej niż tydzień po otrzymaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$135.99
    • US$99.99
    • US$112.99
    • US$303.99
    • US$94.99
    • US$274.99
    • US$99.99
    • US$38.99
    • US$99.99
    • US$40.94
    • US$32.99
    • US$419.00
    • US$39.99
    • US$23.99
    • US$812.99
    • US$229.99
    • US$26.99