Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Droga (a) JJRCX17 jest doskonałym dronem, zamówienie zostało wykonane w dniu 16/04/21 i przybyło w dniu 07/05/21 bardzo szybko. To nie było opodatkowane. Przeczytaj podręcznik, obejrzyj filmy! Nie zaczynaj drona w domu! Ryzyko dekonfiguracji kompasu magnetycznego. Uwaga przy wstawianiu karty SD. Ładuj baterie, drugi podręcznik musi użyć ładowarki Output 5V 3A! Po 4 światłach baterii mają dostęp do usuwania z gniazdka. Nie zostawiaj baterii zbyt długo z ładowaniem, preferuj ładowanie w dniu obok lotu. Zawsze używaj ochrony na ziemi, aby umieścić drona podczas startu i lądowania, ponieważ siła wiatru podnosi kurz i wraz z upływem czasu wchodzi w biegi Guinbala i może go zatrzymać. Bardzo dobry aparat! Zdjęcia i filmy doskonałe. Niestety zasięg wideo nie jest zbyt długi, ale już wiedziałem. Uważaj na kalibrację dronów! unikać obszarów miejskich z dużą ilością sieci Wi-Fi 5 GHZ wokół, ponieważ i taka sama częstotliwość używana w dronie i zakłócenia mogą się zdarzyć, Używam aplikacji ze sklepu Play ( Wifi- Analyser) do sprawdzenia ilości Wi-Fi 5 GHz wokół niego. Nadal uczę się latać i testuję drona, ale jak dotąd bardzo mi się to podobało, warto!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt był z opakowaniem firmy dostawczej dobrze zapieczętowany ale kiedy otwieram plastik w środku był uszkodzony i manipulowany pudełkiem, które chroni drona pełnym ciosów i moje ostatnie zaskoczenie kiedy go otwieram, brakuje czegoś w jednej z luk w walizce chcę to zwrócić i że oni Wyślij mi kolejnego kompletnego drona bez ciosów i manipulacji.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Po polsku: przesyłka w porządku, przed deklarowanym terminem dotarła. Zakup dobry - dron uruchomiłem w domu, ale strach, że coś rozwali, to spakowałem na lepszą pogodę w plener, bo deszcz ze śniegiem padają na przemian. Sklep w porządku - ocena 5/5. Ceny do wytrzymania, bo widzę co na rodzimym rynku się dzieje. Polecam. English: everything OK. Delivered earlier than expected. Drone work fine. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Pakiet przybył w doskonałym stanie, odkryłem go i wszystko było kompletne i w doskonałym stanie, nie próbowałem jeszcze, ale wydaje się, że wszystko jest w porządku, przybyłem dużo wcześniej niż oczekiwano, bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Dostawa była w 20 dni, nie była opodatkowana, łatwe do latania, aby kalibracja wytrzymałość baterii w locie 25 minut zdjęcia dobrej kamery i drona, który daje brykaty dość wcześniej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Opóźnienie um cały miesiąc od wysyłki, ale przybył w bardzo dobrym stanie, dobry produkt już latałem i nie ma problemów, bardzo szczęśliwy, jako porady najpierw zapytać, czy jest zapas, ponieważ nie mają aktualizacji i opóźnić dostawę o miesiąc

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonały zakup, sprzedawca wysyłka bardzo szybko produkt, zawsze mnie informował, całkowicie polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    dostawa w 12 dni przez zamówienie doskonałe, bardzo szczegółowa historia paczek, żaden produkt celny nie przybył w idealnym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Niesamowity dron! Lot jest naprawdę dobry. Stabilizacja obrazu działa dobrze. Jestem początkującym i nie miałem żadnego problemu z skalibrowaniem wszystkiego. Sterowanie jest łatwe do opanowania i jest dobrze zbudowany, zarówno dron jak i kontroler. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, mimo że musiałem czekać około 2 miesięcy na jego przyjazd do Portugalii. Waży tylko 499 g, więc nie ma problemu z tym, żeby tu polecieć. Prawdopodobnie najlepszy tani dron w okolicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Droga Drużyno Banggood, dostał quadkopter JJRC X17 GPS 5G na 23.08.21, radość była bardzo wspaniała. W weekend po przeczytaniu opisu i filmów bi poszedłem na lotnisko (ładna pogoda, bez wiatru), po włączeniu trybu 2 został włączony, ale nie zareagował po naciśnięciu przycisku start i start. Pociągnął w lewo, a Copter zaczął pionowo w górę, mimo że nacisnąłem klub startowy, poleciał föllig niekontrolowany przez obszar, miał szczęście z lądowaniem, ponieważ nie złamał. (własne kilka kwadrokopters z różnych firm) ponownie wysłać pełny pakiet z prośbą o zwrot kwoty zakupu 191,83 €uro. Jeśli wyślesz mi adres, na który mogę wysłać paczkę, będę bardzo wdzięczny. Załączam zdjęcia obecnego Zussanda Quadrcoptera. Z przyjacielskim pozdrowieniem J. Eilers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 170
    • Ft63 512
    • Ft57 654
    • Ft17 572
    • Ft58 274
    • Ft55 191
    • Ft22 505
    • Ft21 272
    • Ft8 661
    • Ft41 128
    • Ft115 003
    • Ft45 222
    • Ft110 995
    • Ft58 579
    • Ft90 648
    • Ft54 263
    • Ft110 690
    • Ft48 404