Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Bardzo top kocha dron jest mój pierwszy dron i jestem bardzo go kocham GPS pracy chłodnej top kamery full hd zdjęcia są wspaniałe. Aby być tanim dronem to min przerosło oczekiwania..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Towar jest w dobrych rękach. Ale jest trochę długi. To trochę ponad miesiąc, żeby wrócić do domu Ale też zadowolony. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Wszystko jest w porządku, może latać uzyskać zdjęcie i wideo bardzo ładne, bardzo łatwe do sterowania dla początkującego użytkownika 👍🏻👍🏻 polecam, po prostu wysyłki wziąć czas 12 dni do uzyskania drona

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    To całkiem dobry towar, jest cena za twarz... On też nie próbował. I w końcu mój mini mavic ma przyjaciela. Lol. Dziękuję Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Dostawa jest trochę spóźniona, ale towary są dobrze odbierane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Doskonały dron do pieniędzy łatwy w lataniu i kamera jest doskonały do zignorowania zadrapania na ostrzach kilka awarii podczas lotu testowego w ogrodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    thanks for delivery at last I received it with good condition and no defect, not yet testing..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    W końcu przybył mój rozkaz. Giod się pakuje. Ale teraz mam problem..po naciśnięciu mocy tego drona, nie może się włączyć. Czy ktoś pomoże mi to naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonała jakość drona presio GPS działa wspaniale bardzo presiso i kamera jest więcej niż wystarczająco przez presio i najlepsze ma części zamienne dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Baru sampai,order 7/8/2021 sampai 17/8/2021. 11 hari baru sampai kat Kuching Sarawak.Not Bad.Penghantaran pantas.Tak test lagi.TQ seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 737
    • Ft17 794
    • Ft5 658
    • Ft61 749
    • Ft49 201
    • Ft39 954
    • Ft66 986
    • Ft9 432
    • Ft32 548
    • Ft24 698
    • Ft88 057
    • Ft50 487
    • Ft9 117
    • Ft15 722
    • Ft72 879
    • Ft56 654
    • Ft109 761
    • Ft10 690